• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Trenutak istine za crno-bijele!

Košarkaši Partizana večeras od 20.45 u beogradskom Pioniru igraju protiv Armanija odlučujuću utakmicu za plasman u TOP 16 Evrolige.

 EL: Trenutak istine za crno-bijele! Izvor: MONDO

Crno-bijeli definitivno nisu u formi.

To potvrđuju loše partije u Podgorici, Zagrebu, ali i na evroligaškim parketima protiv belgijskog šampiona i madridskog Reala. Cijena za izgubljene utakmice, prije svega u Evropi, još uvijek nije velika, jer Partizan ima priliku da večeras od 20.45 u Pioniru, u posljednjem meču 10. kola Grupe C, pobedi Armani i plasira se među 16 najboljih timova u Evropi.

"Parni valjak" i poraz manji od četiri poena vodi dalje.

U Humskoj pokušavaju da spuste tenziju pred meč odluke, ali ističu da će učiniti sve da preko 8.000 navijača u hali i milioni njih koji neće biti prisutni u Pioniru na kraju budu zadovoljni.

"Moramo da damo sve od sebe, da izađemo da igramo košarku, dobro se zabavimo... Moramo da ostavimo srce na terenu, da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i ako to uradimo mislim da će se dobro završiti", kaže Miroslav Raduljica.

Partizan je ove sezone lomio i mnogo jače rivale u paklu svoje hale.

"Šansu Partizana vidim u defanzivnoj agresivnosti i smirenosti u napadu. Bitno je da ih uvedemo u naš ritam i da probamo na taj način da ih dobijemo", dodao je centar crno-bijelih.

Raduljica ne krije da su on i njegovi saigrači pod pristiskom pred duel odluke za plasman u narednu rundu elitnog takmičenja.

"Pred svaku utakmicu imamo pritisak, to donosi samo igranje za Partizan, a pogotovo na ovakvim utakmicama. Međutim, koliko je veliki pritisak toliko je i lijepo igrati pred našom publikom. Ne događa se svaki dan da odlučuješ o sudbini pred svojim navijačima u svojoj kući", zaključio je Raduljica.

Pred najvažniju utakmicu prvog dijela sezone Marko Čakarević kaže da je cilj pobjeda, ali da neće biti ni smak svijeta u slučaju drugačijeg ishoda.

"Dosta bi nam zančilo da se plasiramo u TOP 16, što je bio i neki naš cilj pred početak sezone", naveo je Čakarević i dodao:

"Uspjeli smo da ih poslije velikog preokreta u finišu dobijemo na njihovom terenu. Nadam se da ćemo u Pioniru igrati od početka do kraja utakmice kao pred kraj duela u Milanu i da ćemo pred našom publikom slaviti".

Pored duela Partizana i Milana, u Grupi c sastaju se još Efes - Real (18.15) i Šarlroa - Makabi (20.45).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC