• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mrze" ga zbog "braka" sa Kim Kardašijan

"We want Humprhies!", skandirala je publika u Njujorku kada god bi bivši suprug starlete Kim Kardašijan, Kris Hamfriz, bio poslat na klupu.

 "Mrze" ga zbog "braka" sa Kim Kardašijan Izvor: MONDO

Lebron Džejms može da odahne. Zahvaljujući Kim Kardašijan.

Nakon što je prošle sezone "izdao" svoje Klivlend Kavalirse i prešao u Majami Hit, jedan od najboljih košarkaša današnjice "King" Džejms ponio je epitet "najomraženijeg NBA košarkaša".

Ove sezone, poslije za mnoge smjehotresne sapunice, milionskog TV vjenčanja sa starletom Kim Kardašijan i potom razvoda poslije svega 72 dana braka, taj epitet dobio je košarkaš Nju Džersi Netsa, Kris Hamfriz.

Epizoda sa jednom od sestri Kardašijan, toliko je iziritirala navijače širom Amerike, da je već po prvim predsezonskim mečevima u najjačoj ligi svijeta svima postalo jasno da će Hamfriz postati glavna meta za "sprdnju" protivničkim navijačima.

Najnovije glasanje sproveo je čuveni magazin "Forbs", u čijoj je anketi Hamriz (26) dobio čak 50 procenata "dislajkova" od strane čitalaca i za "dlaku" pobijedio Džejmsa (48).

Hamfriz, koji je ove sezone potpisao novi, jednogodišnji, osam miliona dolara vrijedni ugovor sa Netsima, upoznao je Kim prošlog oktobra, a par se vjerio u maju ove godine. Vjenčanje je priređeno u Kaliforniji, 20. avgusta i direktno je prenošeno na televiziji "E!", a ukupno je koštalo 20 miliona dolara i kompletne troškove platili su sponzori, dok su Kim i Kris zaradili dodatnih 18 miliona dolara od prodaje prava na snimke i slike.

Poslije 72 dana u braku, završili su na sudu, gdje su tražili da druga strana plati brakorazvodni postupak, a čini se da bi cijela ova sapunica, smišljena da bi svi lijepo zaradili, mogla skupo da košta Hamfriza u nastavku karijere, jer mu neće biti nimalo lako da igra, dok bude u centru pažnje navijača.

Šta ga očekuje mogao je da vidi u srijedu uveče kada su u predsezonskoj utakmici igrali Njujork Niksi i Nju Džersi Netsi. Publika u Medison Skver Gardenu zviždala je Hamfrizu kada god bi dotakao loptu, a kada bi ga trener stavio na klupu, skandiralo se: "We want Humphries! We want Humphries!"

Na pitanje da li očekuje sličan tretman u ostalim halama širom SAD, Hamfriz je rekao:

"Ne znam... Nisam fokusiran na to. Tu sam da bih pobjeđivao".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC