• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Bili smo bolji! Pešić: ne igra se 10 minuta

Trener Partizana smatra da je njegova ekipa zasluženo pobijedila Zvezdu. Pešić opominje da se košarka ne igra samo deset minuta.

 Jovanović: Bili smo bolji! Pešić: ne igra se 10 minuta Izvor: MONDO

Partizan je dobio još jedan derbi sa Crvenom zvezdom i tako uspio da se "probudi" posle vrlo teškog i bolnog perioda, prije svega u Evroligi.

Trener crno-bijelih Vladimir Jovanović smatra da je njegov tim zsluženo stigao do trijumfa.

"Ovo je pobjeda cijele ekipe i to potpuno zaslužna. Bili smo bolji u svim segmentima igre", rekao je po završetku meča mladi stručnjak.

Jovanović je istakao da je njegov tim imao veliki pritisak pred duel sa Zvezdom.

"Utakmica nam je došla poslije ispadanja iz Evrolige i imali smo pristisak na više nivoa. Jedan zbog te eliminacije iz Evrolige, drugi zato što smo u skorijoj prošlosti u ABA ligi platili ceh igranja u Evropi, a i naravno svaka utakmica sa Zvezdom je priča za sebe", rekao je Jovanović i nastavio:

"Vidjelo se da smo nervozni u prvoj četvrtini, ali smo uspjeli da tu nervozu u drugom dijelu utakmice pretvorimo u dobru energiju i izvukli smo se iz nagomilanog pristiska koji smo osjećali u pretgodne tri-četiri nedelje".

Pokušao je Svetislav Pešić sve da učini ne bi li Crvena zvezda stigla do pobjede protiv velikog rivala. Moglo se na tajmautima čuti šta iskusni stručnjak zahtjeva od svojih učenika. Nije uspio!

"Kad se igra sa punom energijom i odbrana, postoji šansa da se kontrolišete ritam igre. To smo uradili na početku meča. Utakmica ne traje samo 10 minuta, odlučujuća je bila treća četvrtina u kojoj je Partizan napravio dobru šutersku seriju. Meč viner bio je Milosavljević, pogodio je kada smo mogli da dođemo u situaciju da nasekiramo Partizan", rekao je Pešić poslije meča.

Pešić je dodao da je evidentno da ekipa mora još mnogo da radi, pogotovo u odbrani i da joj fali kontinuitet u tom elementu igre.

"Ne bih sad o krajnjim dometima ove ekipe, to ćemo da vidimo u završnici sezone. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone imati mnogo više pobjeda, ali neću da prognoziram koliko će ih biti", zaključio je Pešić.

(P.V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC