• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Ko se zadnji smije...

Trener Crvene zvezde Beograd nema ništa protiv zbijanja šala na račun rezultata njegovog tima i poručuje kritičarima da se strpe do kraja sezone.

 Pešić: Ko se zadnji smije...  Izvor: MONDO

Svetislav Kari Pešić poželio je navijačima srećnu 2012. godinu i poručio da će kraj sezone dočekati u boljem raspoloženju.

S obzirom na to da je klub ljetos još jednom krenuo "od nule", sa Nebojšom Čovićem na čelu, Svetislavom Pešićem na klupi i mladim timom, loši rezultati nisu iznenadili pristalice crveno-bijelih ove jeseni.

Zabilježene su samo tri pobjede, uz deset poraza, a Pešić kaže da mu ne smetaju vicevi o porazima njegovog tima.

"Vidim da se prave zajebancije na račun naših rezultata i nemam ništa protiv toga. Mi to posmatramo iz drugog ugla. Ja se smijem na kraju", izjavio je Pešić na promociji novog Zvezdinog kalendara.

Trofejni stručnjak podsjetio je da Zvezda nije bilježila dobre rezultate 20 godina i zaključio da trenutna situacija, stoga, nije nova za njene navijače.

"Uradili smo mnogo dobrih stvari, ali one ne mogu da budu odmah vidljive. Srećan sam što sam u prilici da pomognem znanjem i iskustvom i da učestvujem u postavljanju temelja za dobre rezultate. Kada to uradimo neće biti zajebancije"

Zvezdinom koktelu prisustvovali su i prvotimci, koji su poslije zvaničnog programa služili piće, a skupu su se obratili i kapiten crveno-bijelih Mile Ilić, kao i predsjednik kluba Nebojša Čović.

Prvi čovjek ekipe sa Malog Kalemegdana najavio je da će 2012. biti godina "iskušenja" i rješivih problema.

"Pravimo organizaciju koja će trajati i koja se sreće sa iskušenjem. U takvoj situaciji neophodno je strpljenje. Ne čeka nas laka godina. Imajte povjerenje u sve nas, nadam se da ćemo sljedeće godine u ovo vrijeme pričati drugačije. Zajedno ćemo vratiti ponos Crvenoj zvezdi", rekao je Čović.

Košarkaši Crvene zvezde odigraće u januaru niz prvenstvenih utakmica na strani (protiv Hemofarma, Olimpije, Cedevite, Zlatoroga), dok će na svom parketu dočekati podgoričku Budućnost.

Sa skorom od tri pobjede i deset poraza zauzimaju 12. mjesto na tabeli regionalne ABA lige.

(M. Šolak – MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC