• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Krka se baš pojačala

Uprava slovenačkog prvoligaša vrijedno radi na isteku 2011. godine. Oni su između Božića i Nove godine angažovali čak tri pojačanja.

 ABA: Krka se baš pojačala Izvor: MONDO

Krka je dovela u svoje redove Uroša Lučića, Jureta Lalića i Bena Hansbroua.

Uroš Lučić (28 godina, 207 cm) nije dobrio pravu šansu u Radničkom iz Kragujevca, pa je odlučio da se vrati u Novo Mesto, gdje je igrao u sezoni 2009/10.

Krilni centar (na fotografiji) bi trebalo da zamijeni Marka Đurkovića, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Krkom. Lučić je u ekipi Miroslava Nikolića igrao "na kašičicu" uz prosječan učinak od 3,1 poena i 1,2 skoka po utakmici.

Jure Lalić (25 godina, 212 cm), dosadašnji centar Cibone trebalo da bude zamjena za Džeroma Džejmsa, koji je prije tri nedjelje otputovao u SAD i potpisao ugovor sa Njujork Niksima. Lalić je za Zagrepčane prosječno bilježio 3,7 poena i dva skoka po meču.

Novo lice u redovima kluba iz Novog Mesta je i Ben Hansbrou. Amerikanac (24 godine, 191 cm), koji igra na poziciji beka, završio je Univerzitet Notr Dam, ali nije izabran na ovogodišnjem NBA draftu.

Poslije tog neuspjeha okušao se u Evropi, gdje je nastupao za Bajern. On bi trebalo da bude zamjena za Džimija Bakstera. Hansbrou je u njemačkom timu prosječno bilježio 5,5 poena i 1,6 skokova po meču. Njegov stariji brat Tajler član je Indijana Pejsersa.

Krka, koja je od starta sezone zamijenila i trenera (umjesto Nenada Trajkovića došao Aleksandar Sekulić), u ABA ligi je do sada ostvarila četiri pobjede i devet poraza, što je svrstava na 10. poziciju na tabeli.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC