• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLEJ-OF: Zvezda otvara Pionir, zove navijače

U utorak od 18 časova u "Pioniru" prva meč lopta za Radnički. Zvezda igra za ostanak u igri. Pešić: "Znamo kako treba da se igra".

 PLEJ-OF: Zvezda otvara Pionir, zove navijače Izvor: MONDO

Kragujevački Radnički poveo je protiv Crvene zvezde Diva u polufinalu plej-ofa državmog prvenstva Srbije. Druga utakmica biće odigrana u utorak, od 18 časova u "Pioniru", a beogradski klub poziva u pomoć navijače.

Radnički je nadomak finala, jer mu je potrebna još jedna pobjeda za ispunjenje tog cilja. Crveno-bijeli će igrati za ostanak u igri.

Zbog očekivane podrške sa tribina, ali i želje da ona bude masovnija, rukovodstvo Crvene zvezde Diva odlučilo da širom otvori kapije "Pionira", pa će ulaz biti slobodan.

"Zaista bi nam bila mnogo važna podrška navijača. Ovo je plej-of, mislim da je svima jasno da nam njihova pomoć nikad nije bila potrebnija. Biće jako teška utakmica zato nam je neophodna dodatna energija sa tribina koju Delije mogu da nam pruže. Utakmice se igraju u ubitačnom ritmu, finiš je sezone a podrška navijača može dodatno da poveća motivaciju i nivo borbenosti", izjavio je trener crveno-bijelih Svetislav Pešić.

Kao rijetko kad, Pešić je konačno bio zadovoljan suđenjem u prvoj utakmici polufinala plej-ofa u kragujevačkom "Jezeru".

"Kada govorim o suđenju uvijek mi je važno da arbitri pokažu respekt prema mojoj ekipi i mojim igračima, a upravo se to desilo u Kragujevcu. To nam daje mirnoću za revanš utakmicu u Beogradu", naglasio je iskusni stručnjak.

Poslije pet odigranih mečeva ove sezone sa Kragujevčanima, Pešić ističe da nema tajni.

"Poslije utakmice u Kragujevcu sam rekao da nema previše vremena za analizu. Međutim, mi smo igru Radničkog dobro analizirali i znamo kako treba da se igra. Ipak, nije sve u dvorani 'Jezero' zavislo od nas, niti će sve od nas zavisiti u Pioniru, jer pita se i protivnik. Utakmica u Kragujevcu je bila u 'pravoj domaćoj atmosferi', ali najbolji su ipak bili akteri na terenu. Treba istaći da je fer-plej bio na visokom nivou iako je plej-of, što znači da je svaka lopta značajna. Naravno, tome je doprinijelo dobro suđenje", rekao je Pešić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC