• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teške riječi Mute i Karija

Trener Radničkog optužio kolegu iz Crvene zvezde da mu je vrbovao igrača, ovaj odgovorio da je to laž, ali da ga neće tužiti sudu.

 Teške riječi Mute i Karija Izvor: MONDO

U danima koji su prethodili "majstorici" polufinala plej-ofa prepucavali su se funkcioneri Radničkog i Crvene zvezde.

Poslije meča u Jezeru, koji je pripao Beograđanima, "sudarili" su se treneri Miroslav Nikolić i Svetislav Pešić...

Kako prenosi "Sportski žurnal", prvi se ražestio Nikolić, ali tek pošto su ga novinari isprovocirali određenim pitanjima.

"Pešić je veliki trener, prvak svijeta i svaka mu čast, ali jedno mu zamjeram. Nemoj da tražiš moje igrače tokom plej-of serije, jer je to seljačko ponašanje. Ako si gospodin, budi do kraja", izjavio je Nikolić.

Igrač u pitanju je Stiven Marković.

"Igramo plej-of, bolje smo plasirani i on ga tokom utakmice zove da dođe u Zvezdu sljedeće sezone! Svašta su radili da bi nas prošli. Ne kažem da je to uticalo na rezultat i Stivena, koji mi je to rekao, a nekoliko igrača je i vidjelo. Zato sam imao raspravu sa njim u dvorani".

Svetislav Pešić odgovorio je konstatacijom da "Muta nije lažov, ali voli ponekad da se služi neistinama".

"Izuzetno ga cijenim, dosta je učinio za srpsku košarku, a i poslije utakmice u Beogradu sam ga hvalio, pa ne bih da pomisli da sam demagog. Marković je izvanredan igrač, on je imao ponudu od mene i prije početka sezone i to je u sportu i u košarci normalno - sve opcije su u igri", rekao je Pešić.

"Možda ćemo da mu ponudimo ugovor za sledeću sezonu, mada sam zapanjen da se koristimo takvim lažima. Neću tužiti Mutu redovnom sudu, a on će se izviniti kada se malo ohladi".

Što se tiče treće polufinalne utakmice, koju je Zvezda dobila rezultatom 76:71 i plasirala se u finale sa Partizanom mt:s, trener Radničkog negativno se izrazio o Dejvidu Sajmonu i Majku Skotu.

"Teško je dva puta pobijediti instituciju kao što je Crvena zvezda. Igrali su bolje i borbenije, a mi ne možemo da dobijemo nijednu utakmicu bez dvojice Amerikanaca, koji žele što prije da odu kući".

Pešić je izrazio zadovoljstvo brojem osvojenih lopti i skokova u napadu, što je model igre kojem će Zvezda težiti protiv Partizana, ali i u narednoj sezoni.

Popularni Kari čestitao je Radničkom, rečima da je "mnogo naučio" iz igre koju su Kragujevčani demonstrirali prethodnih mjeseci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC