• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cedevita otpustila Anzulovića

Zagrebački klub poslije poraza u finalu plej-ofa hrvatskog prvenstva odlučio da završi saradnju sa dosadašnjim trenerom.

 Cedevita otpustila Anzulovića  Izvor: MONDO

Košarkaški klub Cedevita otupustio je trenera Dražena Anzulovića.

Ta odluka objavljena je nakon završetka uzbudljive finalne serije za titulu prvaka Hrvatske, u kojem je Cedevita poražena od Cibone (1:3).

Uprava kluba i stručni štab, uprkos činjenici da je Cedevita obezbijedila nastup u Evroligi sledeće sezone i da je prvi put igrala u finalu Fajnal fora ABA lige, donijeli su odluku da potraže novog trenera.

"Nakon sastanka i analize sezone razišli smo se sa trenerom Anzulovićem iskoristivši opciju u ugovoru. Zahvaljujem se dosadašnjem strategu, koji je radio maksimalno korektno, i sa kojim smo imali dobar odnos i saradnju. Kao klub i ove smo godine napravili iskorak na bolje, iako na kraju nismo ostvarili sve ciljeve koje smo postavili na početku sezone. Pred nama je Evroliga, naša prva sezona u elitnom evropskom takmičenju, pa očekujemo da ponovo napravimo korak više i da se predstavimo na najbolji mogući način", saopštio je Matej Mamić, sportski direktor Cedevite.

Mamić je rekao da još uvijek ne znaju ko će biti novi trener, napominjući da će uprava ubrzo razgovarati sa potencijalnim kandidatima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC