• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Pun Pionir u utorak!

Trener Partizana mt:s na specifičan način pozvao navijače da u što većem broju dođu na treću utakmicu. "Sudije su shvatile poruku mog kolege".

 Jovanović: Pun Pionir u utorak! Izvor: MONDO

Vladimir Jovanović izgubio je utakmicu od Crvene Zvezde prvi put otkako je leta 2010. postao šef struke Partizana mt:s (56:68).

Čestitao je crveno-bijelima na zasluženoj pobjedi u drugom meču finala plej-ofa, ali je pored lošeg startnog pristupa svojih igrača kritikovao i sudije.

"Počeli smo meko, uzeli smo prevelik broj šuteva za tri poena, a uz to im dali dvije-tri lopte u ruke. Oni su tako gradili kontaranapade, u jednom od njih je bio dosuđen i nesportski faul. Na tajm-autima sam tražio da šutiramo manje trojki, nego da tražimo svoju igru, ali bili smo bez dubine koja nam je jako bitna", rekao je Jovanović u prvom obraćanju novinarima.

On smatra da je sudijska trojka "primila poruku" Svetislava Pešića poslije prvog meča, kada je ovaj ironično pohvalio napredak Miroslava Raduljice u igri u odbrani - zato što je za 28 minuta dobio samo dva prekršaja.

"Moram da pomenem sudije. Izgleda da su primile poruku sa prethodne konferencije, pa su sada našim centrima brzo sudile faulove. Raduljica ih je nakupio četiri za 22-23 minuta i zato sam morao često da ga mijenjam".

"Jako je teško igrati bez faulova u reketu. Zvezdini centri povode mnogo puta po tri sekunde u reketu, što je nekada i bilo sankcionisano, ali trebalo je još više".

Jovanović očekuje da svi igrači, uključujući Dominika Džejmsa, koji nije završio utakmicu, budu spremni za utorak.

Posebno se obratio navijačima Partizana.

"Nadam se da shvataju kako smo 'toplo' večeras bili dočekani i da će doći u velikom broju da nas podrže. Moramo da budemo koncentrisani od prvog do posljednjeg minuta, da shvatimo gdje smo griješili i ne dozvolimo više da nas nose u duelima".

"Sigurno da je domaći teren prednost. Uzdam se u moje igrače i, naravno, u naše navijače", zaključio je mladi strateg crno-bijelih.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC