• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Micov zaslužuje poziv

Selektor Srbije priznao je da je napravio grešku kada je rekao da za košarkaša Kantua zbog povrede nema mjesta na širem spisku.

 Ivković: Micov zaslužuje poziv Izvor: MONDO

Dušan Ivković u četvrtak je priznao grešku koja, vjerovatno, nije ni bila njegova već njegovih saradnika koji su dužni da tokom sezone pribavljaju validne informacije o igračima potencijalnim kandidatima za nacionalni tim.

"Potkrala se greška. Stvarno sam imao informaciju da su Micovu povrijeđeni ligamenti, to je propust koji se vjerovatno javio zbog mog opterećenja obavezama u Olimpijakosu", rekao je Ivković.

Strateg "orlova" dodao je da je sa bekom-krilom italijanskog kluba obavio telefonski razgovor, a uslijediće i sastanak "oči u oči".

"Imao sam priliku da ga gledam pošto su Olimpijakos i Kantu ove sezone bili u istoj grupi Evrolige. Micov je doživio pravo sazrijevanje i sigurno je igrač koji zaslužuje da se nađe na spisku reprezentativaca".

Ivaković je novinarima rekao da će skraćeni spisak od 18 igrača saopštiti 28. umjesto 25. juna. Do pomjeranja tog termina došlo je kako bi ljekarska komisija KSS-a imala nekoliko dana više da odreaguje na moguće probleme sa povredama određenih igrača, prije svih Novice Veličkovića, a pomenut je u tom kontekstu i kapiten Nenad Krstić, mada Ivković kaže da o zdravstvenom stanju centra CSKA trenutno nema konkretnijih informacija.

Uskoro opširnije...

(I. Bogunović - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC