• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Hvala Sidru i Evroligi

"Veoma smo zahvalni ljudima iz regionalne lige i svim članovima skupštine preduzeća Sidro koji su podržali ideju gospodina Lorbeka oko učešća Zvezde u Evrokupu", izjavio prvi čovjek crveno-bijelih.

 Čović: Hvala Sidru i Evroligi Izvor: MONDO

Predsjednik crveno-bijelih Nebojša Čović smatra da je odluka ULEB-a da beogradskom klubu dodjeli mjesto u Evrokupu potvrda rada novog rukovodstva i istakao da će ekipa učiniti sve da opravda očekivanja.

"Veoma smo zahvalni ljudima iz regionalne lige i svim članovima skupštine preduzeća Sidro koji su podržali ideju gospodina Lorbeka oko učešća Zvezde u Evrokupu. Veliku zahvalnost dugujemo i ljudima iz Evrolige. Mislim da sudonijeli pravu odluku i da su tako nedvosmisleno podržali naš veliki rad i napore u minuloj sezoni na sanaciji i normalizaciji KK Crvena zvezda. Mi ćemo se potruditi da opravdamo očekivanja koja svi imaju kada je u pitanjuZvezda", rekao je Čović Tanjugu.

Skupština ULEB-a je u srijedu donijela odluku da Zvezda bude učesnik Evrokupa, drugom po kvalitetu takmičenju na Starom kontinentu.

"Ucešće Crvene zvezde u Evrokupu je prava satisfakcija našim navijačima koji su nas vjerno pratili i bodrili na putu prepunom raznoraznih iskušenja u toku ove sezone. Zahvaljujem im se i svima čestitam Crvenu zvezdu u Evrokupu bez kvalifikacija", dodao je Čović.

Bord kompanije ECA ("Euroleague Commercial Assets"), koja rukovodi evropskim takmičenjima, sastao se usrijedu u Barseloni i odlučio da "A" licencu na period od dvije godine dodjeli italijanskom Emporio Armaniju, dok je "C" licenca, odnosno "vajld kard", otišla berlinskoj Albi.

Na istom sastanku odlučeno je i da od naredne sezone više ne bude nacionalnog bodovanja za plasman u Evroligu, već da se u elitno klupsko takmičenje ide isključivo po plasmanu u ABA ligi. Na taj nači borba za titulu prvaka Srbije postaće isključivo stvar prestiža i nikakv drugi rezultatski značaj neće imate.

Potpredsjednik KSS Dejan Tomašević je za MONDO rekao da su promjene koje je uvela ECA vrlo loše po srpsko prvenstvo, ali da se ljudi iz domaćeg saveza ništa nisu pitali.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC