• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjaniđani u Feneru, Zdovc umejsto Željka?

Dosadašnji strateg Montepaskija i zvanično se preselio u Istanbul, dok bi novi trener Panatinaikosa mogao da postane Jure Zdovc.

 Pjaniđani u Feneru, Zdovc umejsto Željka?  Izvor: MONDO

Simone Pjaniđani (43) novi je trener Fenerbahče Ulkera, pošto je sa ambicioznim turskim evroligašem potpisao ugovor na "dve plus jednu" sezonu.

Aktuelni selektor Italije kompletnu karijeru proveo je u rodnoj Sijeni, gdje je 11 godina bio trener mlađih kategorija i asistent u stručnom štabu prvog tima, da bi 2006. bio imenovan za šefa stručnog štaba.

Osvojivši šest uzastopnih titula prvaka sa Montepaskijem postavio je italijanski rekord.

Za razliku od Fenerbahčea, Efes nije uspio da angažuje renomiranog inostranog stručnjaka (Željko Obradović), pa je ekspresno sklopio dogovor sa Oktajem Mahmutijem.

Rođeni Skopljanac bio je strateg Galatasaraja prethodne dve sezone.

Pošto je Etore Mesina preuzeo CSKA, a Barselona i Real Madrid vjerovatno neće mijenjati trenere, od zvučnih imena su ostale upražnjene još klupe Panatinaikosa i Olimpijakosa.

"Zeleni" su prije nekoliko dana ponudili posao Šarunasu Jasikevičijusu, koji se sa reprezentacijom Litvanije priprema za olimpijske kvalifikacije i, prema svemu sudeći, želi da igra bar još jednu sezonu.

Ako Jasikevičijus definitivno odbije, favorit da preuzme Panatinaikos postaće Slovenac Jure Zdovc (45), koji je prošle sezone vodio Spartak iz Sankt Peterburga, a prije toga reprezentaciju Slovenije, Olimpiju, Bosnu, Iraklis...

Kao jedna od preporuka pominju se Zdovcovi dobri odnosi sa Obradovićem i to što ga trofejni srpski stručnjak izuzetno cijeni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC