• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Parker propušta Olimpijske igre?

Plejmejker francuske reprezentacije izjavio da je pod velikim znakom pitanja njegov nastup na OI u Londonu poslije povrede i operacije oka.

 Toni Parker propušta Olimpijske igre?  Izvor: MONDO

Toniju Parkeru povrijeđeno je oko u tuči u jednom njujorškom klubu 15. juna, pa je dva dana nakon toga operisan.

Iako se u prvi mah činilo da je zvezda San Antonija dobro prošla u tuči koja je izbila u klubu na Menhetnu, sam Parker objasnio je na svom sajtu da mu je ozbiljno oštećeno lijevo oko.

"Odmah poslije incidenta ukazana mi je pomoć i stavljeno mi je terapeutsko sočivo, ali je novi pregled pokazao da je situacija ozbiljnija, zbog čega sam odmah morao na operaciju. Parče stakla se zadržalo i nanijelo mi je ozbiljno oštećenje, pa sada mogu da kažem da sam zaista umalo izgubio oko. Zbog toga sam ostao duže u Parizu i nisam se priključio reprezentaciji na okupljanju u Pou, 20. juna, kako je bilo predviđeno", izjavio je Parker.

On je rekao da su svi u nacionalnom timu, a naročito u San Antoniju zabrinuti zbog toga što se dogodilo, zbog čega je dovedeno u pitanje i njegovo učešće na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Otputovaću 5. jula u Njujork na pregled kod specijaliste i na osnovu dobijenih rezultata biće odlučeno da li ću igrati na Olimpijskim igrama. Odluka nije moja, već će je donijeti specijalista i ljekar Spursa", istakla je prva zvijezda francuskog tima.

Parker je istakao da će do odlaska u SAD biti sa ekipom, iako nema odobrenje ljekara da trenira.

"Odlazim u Po, gdje ću provesti nedelju dana sa svojim drugovima iz reprezentacije. Ako od ljekara dobijem 'zeleno svjetlo' vratiću se u Francusku već 7. jula. Nadam se da ću moći da im se odmah priključim i počnem sa treninzima, kako bih za tri nedelje spremno dočekao start olimpijskog turnira i prvi meč, 29. jula protiv SAD", dodao je Toni Parker, koji će zbog, kako je rekao "boravka na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, morati i da nosi specijalne zaštitne naočare.

Za sada je sigurno da će propustiti dva pripremna meča Francuske sa Italijanima (27. i 28. juna), provjeru protiv Obale Slonovače, dan kasnije, i prijateljski duel sa Engleskom, 7. jula.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC