• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Partizan je moj prirodni ambijent

Trofejni stručnjak vratio se na klupu crno-bijelih i potpisao ugovor na neodređeno vrijeme.

 Vujošević: Partizan je moj prirodni ambijent Izvor: MONDO

"Partizan je uvijek bio Duletova kuća. Dogovor o povratku na mjesto trenera postignut je prije nekoliko dana. Potpisao je ugovor na neograničen period i tako će i biti", izjavio je Predrag Danilović, predsjednik Partizana mt:s na zvaničnom predstavljanju starog-novog trenera.

Duško Vujošević daleko je najtrofejniji trener crno-bijelih. Ima 53 godine i 20 trofeja osvojenih sa Partizanom, što je gotovo polovina od ukupnog broja trofeja crno-bijelih (41).

"Osjećam podjednaku tremu kao i prvi put kada sam preuzimao mjesto trenera. Partizan je moj prirodni ambijent, ovdje najbolje radim i zato sam i prihvatio poziv. Imao sam ponuda i iz drugih zemalja, ali moja mana je što teško funkcionišem van Beograda i Partizana. Prosto je tako... na primjer, neki ljudi teško spavaju u hotelima", u svom stilu objasnio je Vujošević.

On je klupu šampiona Srbije napustio prije dvije godine i preuzeo CSKA, a na njegovo mjesto postavljen je Vladimir Jovanović, kome se klub nedavno zahvalio na saradnji.

"Vlada je odlično radio. Osvojio je pet trofeja i pokazao da mu je jednog dana mjesto ponovo u Partizanu. Nije mu bilo lako da me naslijedi, ali poslije 11. titule zaredom, ni meni nije sada lako. Trudiću se da taj rekord učinim još težim za bilo čiju pomisao da bi mogao da ga obori", rekao je Vujošević.

"Obećavam maksimalan rad i angažovanje, pa neka bude borba neprestana", dodao je trener Partizana i poslao jasnu poruku protivnicima.

"Mnogi misle da je naše vrijeme prošlo, ali ja mislim da njihovo nije došlo".

Uskoro opširnije...

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC