• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović otvorio košarkaški kamp na Jahorini

Predsjednik Partizana m:ts Predrag Saša Danilović otvorio je u subotu na Jahorini košarkaški kamp "Hipo tri poena 2012", čiji je organizator banjalučka Zvijezda.

 Danilović otvorio košarkaški kamp na Jahorini Izvor: MONDO

"Druženje, stvaranje novih prijateljstava, razvijanje sportskog duha i učenje košarke - najveće su vrijednosti ovog kampa", poručio je Danilović mladim košarkašima.

On je podvukao da je Partizan, na osnovu sporazuma o specijalnim i paralelenim vezama Srbije i Republike Srpske, među prvima uspostavio čvrste kontakte i saradnju sa sportistima u Srpskoj.

Danilović je pohvalio ozbiljan i stručan rad trenera i rukovodstva Zvijezde iz Banjaluke i zahvalio za desetogodišnju podršku generalnom sponzoru kampa "Hipo Alpe Adria banci" Banjaluka.

"Košarkaški kamp nije samo sportski događaj, nego je ovdje snažno zastupljen i socijalni aspekt ove košarkake škole, koji se ogleda u okupljanju u vaspitavanju mladih ljudi ne samo iz Srpske, nego i zemalja u okruženju", istakao je Danilović.

Članovi Organizacionog odbora kampa Željko Krunić i Boban Stanojević podsjetili su na istorijat i rezultate ove sportske manifestacije, pri čemu je naglašena velika i iskrena pomoć i podrška Saše Danilovića.

Predstavnica "Hipo Alpe Adria banke" Ljiljana Krsman rekla je da je ova banka već 10 godina "ponosni generalni sponzor" kampa "Hipo tri poena", koji je od 2002. godine pa do danas okupio više od 6.500 mladih košarkaških nada i oko 150 trenera.

Ona je dodala da "Hipo Alpe Adria banka" Banjaluka ove godine slavi 10 godina uspješnog rada u Republici Srpskoj.

Organizator ovogodišnjeg kampa je Zvijezda iz Banjaluke, u saradnji sa Partizanom TS iz Banjaluke, dok veliku pomoć pruža i beogradski Partizan.

Kamp će biti organizovan u šest smjena i učestvovaće više od 600 mladih košarkaša, uzrasta od šest do 16 godina, koji dolaze iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Luksemburga, Rusije, Španije i Kanade.

Ove godine u periodu od 14. do 25. avgusta biće organizovan i Kup olimpijskih nada, turnir čiji su pokrovitelji Olimpijski komiteti Srbije i BiH.

U subotu je takođe počeo i košarkaški kamp "Dejan Bodigoga" u Trebinju.

(Srna, foto:Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC