• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Oscilacije normalne za debitante

Selektor Srbije smatra da je njegov mladi tim igrao dobro 38 minuta protiv Slovenije na Adeko kupu i da mora da prođe kroz oscilacije.

 Ivković: Oscilacije normalne za debitante  Izvor: MONDO

Hrvatska, BiH i na kraju domaćin, Slovenija - tim redom su "orlovi" pobjeđivali rivale na Adeko kupu. Uspjehom u duelu sa Slovencima 80:75 odbranili su trofej na turniru osvojen prošle godine.

"Igrali smo dobru košarku 38 minuta. Dali smo veću minutažu mlađim igračima kao i Aleksandru Rašiću kome je ovo tek treći meč u pripremnom periodu. Zato je Miloš Teodoosić igrao samo u prvih deset minuta", objasnio je selektor Dušan Ivković za sajt KSS.

"Orlovi" su dozvolili domaćinu da u finišu priđe na samo "minus pet" iako su imali 77:56.

"Dosta smo griješili u finišu, imali smo čak pet izgubljenih lopti u posljednja dva minuta. To je nešto kroz šta mlada ekipa mora da prođe i navikne se da igra protiv agresivnih odbrana. Poslije sedam odigranih mečeva vidljivo je da imamo dosta oscilacija što je karakteristično za ekipe sa mnogo debitanata", dodao je Ivković.

Nemanja Nedović je bio najkorisniji igrač utakmice.

"Danas je to bio Nedović. Međutim, više od njegovih poena i postignutih trojki, raduje kolektivna igra i činjenica da je korigovao dosta detalja u odbrani".

Srpska reprezentacija se vraća u Beograd, u ponedeljak će igrači dobiti slobodan dan, a onda slijedi posljednja faza priprema pred start u kvalifikacijama za EP.

"Imamo još dosta poslija, a malo vremena. Imaćemo dan predaha, a zatim ćemo sa puno entuzijazma da se spremamo za 'Trofej Beograda', kao jednu od posljednjih provjera pred kvalifikacione utakmice", završio je Dušan Ivković.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC