• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Fale "petice" i "trojka"

Trener Crvene zvezde Diva Milivoje Lazić na treningu otvorenom za medije otkrio klupske planove u nastavku prelaznog roka.

 KK ZVEZDA: Fale "petice" i "trojka" Izvor: MONDO

Crveno-bijeli rade sve napornije na početku priprema za novu sezonu.

Okupili su se u ponedjeljak, a poslije prvih ispitivanja i treninga pod vođstvom kondicionog trenera Aleksandra Lukmana, mladi šef stručnog štaba Milivoje Lazić blista od zadovoljstva.

"Prezadovoljan sam trenutnim radom, ali i sastavom tima. Trudimo se da na najbrži mogući način dovedemo još neka pojačanja. Mogu da kažem da su igrači došli odlično pripremljeni, jako ozbiljno su trenirali tokom pauze i za ova tri dana mogu da ih ocijenim sa visokom ocjenom", rekao je on.

Zadovoljan je i njegov prvi pomoćnik Milan Gurović. Bivši reprezentativac sa zadovoljstvom je gledao trening otvoren za medije i šuteve Marka Simonovića (10/10 za tri).

Prisutni su bili i Boris Savović i Luka Mitrović, novajlije u crveno-bijelom dresu, a na konstataciju novinara da centar Petar Popović nije sa ekipom, Lazić je dodao:

"Ovdje je trenutno 14 igrača. Većina njih je pod ugovorom. Oni koji nisu pod ugovorom, sa njima se razgovara. Napravićemo dobru procjenu šta i kako dalje. Na poziciji pet imamo Brauna, ali trebaju nam još dvije petice. Nedostaje nam igrač na spoljnoj poziciji, još jedna trojka... Vidjećemo. Što se tiče Amerikanca Brauna, on stiže krajem nedjelje i ekipi se priključuje na Zlatiboru gdje će biti u funkciji od prvog treninga".



Crvena zvezda nastaviće pripreme na Zlatiboru. Tamo će odigrati dvije ili tri prijateljske utakmice, a po povratku će 26. avgusta u Kraljevu će igrati humanitarnu utakmicu protiv Sloge.

"U planu nam je da odigramo između 9 i 11 utakmica u pripremnom periodu. U najavi je i jedan veoma jak turnir u Sofiji, ali vidjećemo. Ozbiljne ekipe su zainteresovane da sa nama igraju kontrolne utakmice, ostaje samo da ugovorimo termine. Nisam siguran da ćemo imati generalnu probu, kao što je to bio slučaj prošle godine sa Bajernom. Ali, već sada mogu da kažem da ćemo sigurno pet ili šest utakmica igrati sa ekipama koje su evroligaškog kalibra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC