• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Supermen" u dresu Vlada Divca

Dvajt Hauard, snažni centar Orlanda zvanično predstavljen u Los Anđelesu kao novo pojačanje Lejkersa.

 "Supermen" u dresu Vlada Divca Izvor: MONDO

San Dvajta Hauarda, prvog pika sa drafta 2004. godine konačno je postao java - trejdovan je u Lejkerse, zajedno sa Krisom Duonom i Erlom Klarkom.

Komplikovana trampa uključila je četiri tima i 12 igrača, da bi jedan od najboljih defanzivaca lige konačno dočekao da podigne slavni dres "jezeraša", koji su prije njega nosili:

Džin Vajli, Džin Stamp, Don Smit, Bobi Sims, Hauvi Šulc, Pet Rajli, Majk Penberti, Džanero Pargo, Roni Lester, Džerom Kersi, Džejms Holštajn, Derek Harper, Bo Elis, Vlade Divac, Fredi Kraford, Don Čejni i Šenon Braun.

Na konferenciji za novinare novi centar Lejkersa nije htio da priča o minulom periodu, tokom kojeg je silno želio da napusti Orlando.

"Šta se dogodilo - dogodilo se. To je sada za mnom. Sazreo sam tokom posljednja četiri mjeseca i radostan sam što sam osvježen i motivisan da u Los Anđelesu od prvog dana radim iz sve snage. Srećan sam što ću imati priliku da učim od najboljeg - Kobija Brajanta", rekao je Hauard.

Dugo je pričao o navikavanju na novo okruženje, početku nove faze života i karijere, a riječ "zabava" iskoristio je bar 50 puta.

Odbacio je poređenje sa legendama kluba, kao što su Vilt Čemberlen, Karim Abdul Džabar, Šakil O Nil...

"Ne planiram da se takmičim sa njihovim uspjesima. Hoću da u Lejkersima ostavim svoj pečat. Sinoć sam video njihove slike, to je kao da gledam "Maunt Rašmor" (planina na kojoj su uklesani profili četiri predsjednika SAD). Svi me gledaju i pitaju se da li ću i ja stati uz njih, a želim da ispišem svoju istoriju u klubu i danas je prvi dan te istorije", zaključio je.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC