• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panatinaikos testira crveno-bijele

Košarkaši Crvene zvezde Diva učestvovaće polovinom septembra u Sofiji na turniru Luikoila, zajedno sa trofejnim atinskim timom i slavnom Barselonom.

 Panatinaikos testira crveno-bijele Izvor: MONDO

Košarkaši Zvezde na Zlatiboru se već nekoliko dana pripremaju za sve napore koji ih očekuju u predstojećoj sezoni. Kako bi početak ABA lige, koji je zakazan za 29. septembar, dočekali potpuno spremni crveno-bijeli su već krenuli sa organizacijom prijateljskih utakmica.

Crveno-bijeli imaju ponude za učešće na brojnim turnirima, a potvrdan odgovor prvo su uputili na adresu bugarskog Lukoila.

Višestruki bugarski šampion će 14. i 15. septembra u Sofiji biti domaćin turnira na kome će još učestvovati velikani evropske košarke - Panatinaikos i Barselona.

Protivnik Crvene zvezde u polufinalu (14. septembar) biće slavni atinski klub, dok se u drugom meču sastaju Lukoil i Barselona. Pobjednici će dan kasnije igrati u finalu, dok će se poraženi boriti za treće mjesto.

Trener Milivoje Lazić na bazičnim pripremama na Zlatiboru kombinuje teretanu, trčanje i rad na košarkaškim elementima u sali. Crveno-bijeli završavaju prvi mikrociklus, a za četvrtak je zakazan slobodan dan.

"Ono što je najvažnije to je da su svi igrači zdravi. Doduše, malo ih sve sustiže umor, ali to je i normalno za ovu fazu priprema", rekao je šef struke Milivoje Lazić.

Crveno-bijeli su i prošle godine bazične pripreme sproveli na istom mjestu.

"Uslovi za rad na Zlatiboru su zaista odlični. Hotel, košarkaška dvorana i teretanu su jedan kompleks, sve nam je na dohvat ruke, pod jednim krovom, i to nam u velikoj mjeri olakšava rad. Hrana i smještaj su odlični, domaćini su jako ljubazni, za sve zahtjeve nam izlaze u susret".

Lazić je istakao veoma dobru atmosferu u ekipi i naglasio veliku motivaciju svih igrača.

"Vidi se od starta da kod Igora Rakočevića postoji ogroman motiv da ove sezone pokaže u najboljem mogućem izdanju, bude pravi lider. On je veliki profesionalac. Elton Braun se po prvi put susreće sa ovakvim vidom priprema i za njega je ovo potpuno novo iskustvo. Činimo sve kako bismo ga postepeno uveli u sistem treninga kako bismoizbjegli neželjene efekte", konstatovao je strateg Zvezde.

(MONDO, foto: kkcrvenazvezda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC