• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlovi prinudno sletjeli!

Košarkaši Srbije duže od očekivanog putovali za Tel Aviv, avion morao da se vrati poslije 40 minuta nakon polijetanja zbog tehničkog kvara!

 Orlovi prinudno sletjeli! Izvor: MONDO

Noćna mora na aerodromu Nikola Tesla! Košaršaki Srbije proveli su u beogradskoj vazdušnoj luci skoro pet časova čekajući na let za Tel Aviv, gdje će protiv Izraela, u utorak, igrati utakmicu petog kola A grupe kvalifikacija za plasman na EP 2013.

Veče je teklo po planu, okupljanje na aerodormu u zakazano vrijeme, pa ukrcavanje oko 21 čas, avion se uputio ka krajnjem odredištu, ali poslije 40 minuta leta ekspedicija košarkaške reprezentacije vratila se u Beograd, saznaje Sportski žurnal.

Još dok su bili u letjelici naši najbolji košarkaši obaviješteni su da se vraćaju na aerodrom zbog tehničkog kvara!

Marko Kešelj, reprezentativac Srbije, prenio je da nije bilo panike u ekipi nakon obavještenja o prinudnom povratku. Rekao je da su momci već bili raštrkani po avionu, neki su već bili zadrijemali, gledali filmove ili igrali igrice. Poslije su samo ispratili uputstva članova avionskog osoblja.

Dramatiku je cijeloj situaciji dao jak vjetar pa su svi odahnuli kada je avion dotakao dno piste aerodroma Nikola Tesla.

Međutim, tu nije bio kraj problemima srpskog tima.

Napustili su avion, smjestili se u aerodromsku zgradu, čekajući na novi termin polijetanja. Ali polazak je baš prolongiran! Od 22,45, pa 23 da bi najbolji košarkaši Srbije krenuli put Izraela krenuli tek u 00,19!

Nadamo se da naporan put neće ostaviti traga na Krstiću i drugovima i da će u Tel Avivu nastaviti pobjednički ritam u kvalifikacijama za EP 2013.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC