• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević za MONDO: Moje trojke? Nevažno...

Plejmejker Crvene zvezde Telekom nije želio da posle pobjede nad Ulmom u Nemačkoj ističe značaj svojih pogodaka.

 Radivojević za MONDO: Moje trojke? Nevažno... Izvor: MONDO

Kapiten Igor Rakočević odigrao je najvažniju ulogu u pobjedi crveno-bijelih na početku Last 16 faze Evrokupa. Ubacio je pred oko 1.000 Delija 32 poena i poveo svoj tim do slavlja u Ulmu.

Ipak, ekipa Vlade Vukoičića vjerovatno bi teže našla put do pobjede da u drugoj četvrtini Vuk Radivojević nije ubacio tri uzastopne trojke. Taj period ispostavio se na kraju utakmice značajan poput uzbudljive završnice.

Crvena zvezda Telekom stekla je do odlaska na odmor značajnu prednost (plus osam) i u nastavku je "samo" branila.

Iako je postigao važnih 12 poena uz sedam asistencija, plejmejker poslije utakmice nije htio da priča o svom učinku.

"Pogodilo se da ubacim te tri trojke za redom. Ma, nije to važno, takav smo tim da uvijek mogu nekome da uđu poeni, to je bitno, pobjeda se računa...", rekao je Radivojević za MONDO.

Njega i saigrače u svlačionici sačekala je vijest da je drugi meč u okviru Grupe L završen pobjedom Uniksa nad Galatasarajem u Turskoj (80:74).

"To jeste iznenađenje, iako su realno svi timovi u našoj grupi dobri. Bitno je da smo mi dobili prvu utakmicu. Moramo da se skoncetrišemo i dobijemo sve mečeve u Pioniru", dodao je on.

Crveno-bijeli imali su značajnu podršku navijača sa tribina dvorane u Ulmu. Među njima je bio i bivši Zvezdin trener Crvene zvezde Svetislav Pešić.

"Ma imamo fantastičnu podršku navijača od početka sezone.Navijači su osjetili energiju sa kojom mi igramo i borimo se i zato je njihova poodrška fenomenalna i mnogo nam znači, posebno u inostranstvu".

Utakmicu sa neugodnim Ulmom opisao je kao "tešku", a pobjedu kao "lijepu".

"Nije bilo baš lako, iako smo vodili cijelu utakmicu. Znali smo da su vrlo specifičan tim i da gotovo svi šutiraju za tri poena. Uspjeli smo da se odlijepimo u jednom trenutku i održimo tu prednost. Moglo je ranije da se riješi meč, ali nam je malo pala koncetracija i odbrana na kraju".

Crveno-bijeli za sad ispunjavaju sami sebi novogodišnje želje. Na uvodna dva januarska gostovanja ostvarili su dvije pobjede. U nedjelju ih očekuje okršaj sa Cedevitom u hali Pionir, a potom i duel sa Galatasarajem, takođe u Pioniru.

"Nije mogle bolje da počne godina. Ostvarili smo dvije pobjede na strani, ali idemo dalje, spremamo se za nedelju", podvukao je Radivojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC