• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" (ne)će vidjeti Bejla

Najskuplji fudbaler svijeta neće početi kvalifikacioni meč protiv Srbije, a nije sigurno ni da će sjediti na klupi za rezerve.

 "Orlovi" (ne)će vidjeti Bejla Izvor: MONDO

Selektor Srbije Siniša Mihajlović imaće dosta problema u sastavljanju tima za gostovanje Velsu (utorak, 20.45), ali ni njegovom kolegi Krisu Koulmenu ne ide onako kako bi želio.

Daleko najbolji velški fudbaler, Geret Bejl, u porazu od Makedonije (2:1) nije ulazio u igru, a protiv "orlova" u Kardifu se možda neće naći ni na klupi.

"Geret je doputovao u Skoplje sa malom povredom prepona i nismo smjeli da rizikujemo, znajući da je u posljednja dva mjeseca odradio svega tri ili četiri treninga. Sigurno je i da protiv Srbije neće biti u startnih 11", rekao je Koulmen.

Strateg Velsa dodao je da je novog člana Real Madrida na prethodnom meču uvrstio među rezerve samo da bi unio malo panike u protivničke redove.

To, očigledno, nije imalo efekta, jer je Vels doživio peti poraz u dosadašnjih sedam utakmica A grupe kvalifikacija za Mundijal 2014.

U okršaju sa Srbijom neće nastupiti kapiten protivničke selekcije, suspendovani štoper Svonsija Ešli Vilijams, a pod znakom pitanja nalazi se još nekoliko igrača.

Mihajlović ne može da računa na suspendovane Mitrovića, Matića i Tošića, povrijeđene Bastu i Sulejmanija, kao ni Subotića, koji se na određeno vrijeme povukao iz nacionalnog tima.

Iako i Srbija i Vels više nisu kandidati za odlazak na Svjetsko prvenstvo, konačan plasman u grupi je važan zbog statusa pri određivanju "šešira" za naredne kvalifikacije, za EURO 2016.

TABELA A GRUPE: Belgija 22 (iz osam mečeva), Hrvatska 17 (8), Srbija 8 (8), Makedonija 7 (7), Vels 6 (7), Škotska 5 (8).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC