• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terens Kinsi crno-bijeli!

Iskusni američki "svingmen" biće drugo pojačanje Partizana u ovog ljeta, a najvjerovatnije i posljednji stranac.

 Terens Kinsi crno-bijeli! Izvor: MONDO

Komplement mladosti u sastavu Partizana za novu sezonu, biće iskustvo Terensa Kinsija, igrača koji pokriva pozicije "dva" i "tri", ima 29 godina i visok je 198 centimetara!

Vijest da je nekadašnji član Unikahe, Skavolinija, Efesa i Fenerbahčea potpisao ugovor sa crno-bijelima prve su objavile "Večernje novosti".

Dragan Todorić u izjavi za MONDO nije mogao da potvrdi da je saradnja sa Amerikancem ozvaničena, ali je rekao da je to, manje-više, to.

"Kinsi je igrač sa kojim smo duže vrijeme u kontaktu i trebalo bi da bude rješenje za kojim smo govorili da tragamo od početka prelaznog roka", rekao je sportski direktor prvaka Srbije.

On će biti četvrti stranac u timu, pored francuskog trija Leo Vesterman, Žofri Lovernj, Boris Dalo.

Peti, Letonac Davis Bertans, nalazi se na rehabilitaciji u SAD i njegov povratak u Partizan je još na "dugom štapu".

Terens Kinsi je oktobra 2011. sa Efesom gostovao u Pioniru i tada je turski tim u prvom kolu Evrolige slavio rezultatom 84:73. On je sa 18 poena, tri skoka i četiri blokade dao najveći doprinos pobjedi, pored Duška Savanovića sa 17 i Saše Vujačića sa 14 poena.

Todorić je dodao da će još neko pojačanje biti angažovano "ako se ukaže prilika i ako Duško Vujošević procijeni da (za time) postoji potreba".

Osim centra U-19 reprezentacije Đoka Šalića, čiji potpis se očekuje, u Partizanu se šest-sedam mladih igrača već mjesec dana nalazi na probi (Pot, Malešević, Zlovarić, Bezbradica, Marelja...)

"Neki od njih će krenuti sa nama na turneju po Španiji i oni će svakako biti bliži ostanku u klubu. Međutim, sastav za sljedeću sezonu znaće se tek po povratku kući, krajem mjeseca".

Partizan će na Pirinejskom poluostrvu odigrati šest kontrolnih utakmica i to protiv Kahasola, Mursije, Unikahe, Real Madrida, Lokomotive Kubanj i Gran Kanarije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC