• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Kragujevčani pobijedili Partizan

Košarkaši Partizana poraženi su kao domaćin u pripremnoj utakmici sa Radničkim iz Kragujevca - 75:80.

 PRIPREME: Kragujevčani pobijedili Partizan Izvor: MONDO

Šesta provjera ovog ljeta nije se uspješno završila po izabranike Duška Vujoševića.

Crno-bijeli su u Hali Pionir (bez prisustva publike) izgubili od Radničkog iz Kragujevca 75:80 (18:24, 17:13, 19:15, 21:28).

Iako je Radnički u prvom periodu stekao šest poena prednosti, do kraja poluvremena igrači Partizana uspjeli su da se rezultatski potpuno približe rivalu.

U odlučujuću četvrtinu crno-bijeli su ušli sa košem prednost (54:52), ali je gostujući tim bio koncentrisaniji u završnici, što mu je donijelo pobjedu. Uz to, ne treba zaboraviti da su crno-bijeli značajno oslabljeni odsustvom reprezentativaca koji učestvuju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Partizan: Milisavljević 4, Aranitović, Mićović, Bezbradica 11, Vesterman 4, Pot, Zlovarić, Milosavljević 17, Malešević 5, Marelja 5, Šalić 16, Andrić 8.

Radnički: Stevanović, Marinović 26, Lešić 13, Cvitanović, Jović 4, Jeftović, Janković, Mlađan 3, Dimić 18, Jaru 8, Almazović 8.

Igrači Partizana u nedjelju putuju u Španiju, gdje ih očekuje novih šest utakmica, od kojih su dvije u sklopu turnira "Kosta del Sol". Ekspedicija kluba iz Humske u Beograd se vraća 25. septembra.

Kragujevčani će pripreme za predstojeću sezonu nastaviti u Laktašima, gdje će u petak i subotu učestvovati na turniru u organizaciji Igokee. U petak od 18.00 Radnički će igrati protiv Krke, dok se od 20.30 sastaju Igokea i Šibenik. Dan kasnije poraženi timovi sastaće se u 16.30, a pobjednici u 19.00.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC