• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Biće padova, to je normalno

Autor mondo.rs

"Ponavljam, oscilacije su normalne i očekivane", rekao je trener Zvezde posle 12. pobede koju je njegov tim ostvario u velikoj borbi sa Igokeom.

 Radonjić: Biće padova, to je normalno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić zadovoljan je izašao pred novinare posle utakmice protiv Igokee. Njegov tim vezao je i 12. ligašku pobedu i jedna ga deli od ulaska u istoriju po najboljem startu ABA sezone.

"Najvažnije je da smo osvojili dva boda i da smo pokazali karakter", rekao je posle utakmice.

Njegovi igrači vodili su u trećoj četvrtini i 15 poena prednosti, pa u poslednjoj ispustili vođstvo i dopustili Igokei da dočeka 38. minut sa poenom više (71:70). Međutim, ti poeni Đorđa Miloševića bili su u ponedeljak. poslednji za Aleksandrovčane u hali Pionir.

Radonjić je vratio sa klupe Bobana Marjanovića, koji je najpre zakucao za 72:71, pa pogodio uz fal za 74:71. Stečenu prednost crveno-beli su fanatičnom odbranom u završnici znali da sačuvaju.

Oscilacije u igri nisu iznenadile Radonjića, koji je tokom celog meča držao "rovitog" Markusa Vilijamsa na klupi.

"Već duže vreme pričamo o nečemu što je večeras bilo upečatljivo. Ovo je bio meč koji smo hteli da odigramo maksimalno, da ga dobijemo i tako smo se pripremali. Evidentno je da je prisutna ogromna potrošnja, koja je uz težak ritam dovela do manjka energije. U pojedinim trenucima nije bilo energije", rekao je trener Zvezde i u dahu nastavio...

"Nismo mogli da prebacimo u viši ritam i da lakše savladamo Igokeu, koja je večeras odigrala odlično. Imali smo veliku prednost u jednom trennutku, ali sam znao da to ništa ne znači. I na prethodnim utakmicama je tako izgledalo. Na kraju smo pokazali karakter, koji nas opisuje od prvog dana. Uzeli smo dva boda, što je i bila ideja večeras"

Komentarisao je i igru plejmejkera Nikole Rebića, koji je večeras bio starter, kao i Marka Tejića, koji je odigrao celu drugu četvrtinu i ukupno proveo na parketu16 minuta.

"Rebić i Tejić se dobro ponašaju i svakog dana rade odlično. Potrudićemo se da dobiju šansu".

O padu ekipe u nekoliko navrata odgovorio je kratko, ponovivši reči koje je ove sezone nekoliko puta izrekao.

"Treba očekivati i lošije partije od ove. Spreman sam i za to. Paklen je ritam i to je za očekivati. Igrači su živa bića. Sve je to normalno", podvukao je Dejan Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC