• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Nisam pecaroš

Autor mondo.rs

Košarkaš Partizana odgovarajući na pitanja čitalaca "Večernjih novosti" rekao da mu Zvezda izgleda "bolje nego ikad, ali..."

 Pavlović: Nisam pecaroš Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Fotografija Saše Pavlovića koji sedi na brodiću i lovi ribu, objavljena u vreme dok je još bio igrač bez angažmana, navijačima Crvene zvezde je poslužila kao dobar povod za "peckanje" rivala.

"Čekaj me, ja sigurno neću doći", bio je jedan od komentara na našu vest pod naslovom "Šta radi Pavlović dok ga Grobari čekaju?"

Kada se ipak (i konačno) vratio u Partizan, njegove pristalice uzvratile su karikaturama na temu pecanja, ali je sam Pavlović prilikom gostovanja u redakciji "Večernjih novosti" iskoristio priliku da razbije iluziju o sebi kao čoveku koji je satima u stanju da gleda u površinu mora i čeka da riba "zagrize".

"Najveći ulov u životu mi je šparić od 15 grama. Ta priča je nastala pred moj dolazak u Partizan, kad sam uslikan sa štapom, iako nemam ni dva dana staža kao pecaroš. Za sada se bavim košarkom, za pecanje će biti vremena kad odem u 'penziju'", rekao je Pavlović.

On je objasnio da je jesenas dugo razmišljao o povratku među crno-bele zbog inostranih ponuda koje je imao.

Pavlović kaže da od početka gaji veru da će se crno-beli preko ABA lige vratiti u Evroligu, ali još ne razmišlja o sledećoj sezoni i da li bi mogao da ostane.

S obzirom na to da se Partizan bori za četvrto mesto na tabeli, a da Crvena zvezda Telekom ubedljivo vodi, jasno je da bi u polufinalu plej-ofa moglo da dođe do obračuna "večitih" rivala.

"Zvezda mi izgleda bolje nego ikad, ali tako sam mislio i prošle godine", aludirao je Pavlović na činjenicu da su crveno-beli ostali bez trofeja u ABA ligi (Cibona) i domaćem prvenstvu (Partizan).

"Partizan su i ranije otpisivali, a mi smo se uvek vraćali. Ne pravimo kalkulacije - ko god je na drugoj strani, ići ćemo na pobedu", obećao je Saša Pavlović.

On je zbog povrede skočnog zgloba propustio gostovanje Krki u Novom Mestu, ali veruje da će biti spreman za derbi protiv Cedevite 4. januara.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladen

Jesi jesi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC