• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čudo ne bi bilo čudo, kad bi se desilo svaki dan"

Autor mondo.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je pre utakmice Top 16 faze Evrolige sa moćnim Real Madridom da je svaka priča o motivaciji njegovih igrača - suvišna.

 "Čudo ne bi bilo čudo, kad bi se desilo svaki dan" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fajnal-for Evrolige je u Madridu, Real Madrid svakako računa da će igrati to finale, ali ta pretpostavka najčešće je više opterećenje nego prednost.

Ako sumnjate u ovu tvrdnju, evo i statističke potvrde - poslednji domaćin Fajnal-fora koji je postao šampion bio je Panatinaikos 2007. godine, u Atini, a pre toga Makabi 2004. godine u Tel Avivu.

O tome je, između ostalog, govorio i trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić na konferenciji za štampu pred početak Top 16 faze EL. A, počinje upravo spektaklom sa Realom, u rasprodatoj "Kombank areni": 2. januar u 19 časova.

"Dolazi nam kraljevski kluib i to je za sve nas sjajan poklon za novogodišnje praznike. Real je projektovan da ove sezone osvoji Evroligu, pošto se Fajnal-for igra u Madridu, ali to isto bi moglo da im bude dodatno opterećenje", napomenuo je mladi stručnjak i istakao:

"Ne treba posebno pričati o našoj motivaciji, u svaki meč idemo na pobedu".

On je istakao da je Real najveći kandidat za osvajanje titule prvaka Evrope

"Pored nas, u grupi su još pet šampiona Evrope, a igrajući protiv njih i mi to želimo da postanemo. Real je kvalitetan i iskusan tim koji može da se takmiči i u NBA ligi", u superlativima je Radonjić pričao o prvom rivalu u borbi za Top 8.

O ambijentu...

"Činjenica da su karte rasprodate govori o tome kakav će ambijent biti. Motivisani smo da zabeležimo pobedu. Čuda se nazivaju tim imenom, jer se ne desavaju svakog dana", rekao je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC