• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Nastavljen niz dobrih izdanja

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih zadovoljan do kraja "otvorenom" utakmicom protiv Barselone, žali što (ponovo) nije osujećen ofanzivni skok protivnika.

 Radonjić: Nastavljen niz dobrih izdanja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom u celini je prikazala "još jednu dobru evroligašku predstavu", ali to nije bilo dovoljno da se pobedi moćna Barselona, rekao je na konferenciji za novinare Dejan Radonjić.

Crveno-beli su protiv drugoplasiranog tima E grupe Top 16 faze igrali ravnopravno svih 40 minuta.

Nisu znali duže da sačuvaju prednost, nakon 50:44 u finišu treće četvrtine, a sredinom poslednje deonice zapali su u probleme u napadu i od "plus šest" otišli u "minus šest" (56:62), što protiv jedne od najboljih, ali i najiskusnijih evropskih ekipa, nije bilo lako anulirati.

"Znali smo da ćemo imati problema sa njihovim ofanzivnim skokom, ali nismo uspeli da ih iskontrolišemo u segmentu gde su veoma jaki. Tako je bilo i u prvoj utakmici u Barseloni. Davali smo im previše novih prilika, čak i u periodima kada smo igrali dobro", rekao je trener Zvezde.

"Utakmica je sve vreme bila 'otvorena'. Mogli smo i mi do pobede, međutim, u završnici nismo uspeli da iz dobre odbrane stignemo do potrebnih poena. Čak i kada smo je odigrali, oni su hvatali lopte pod našim košem i uz to sjajno izvodili slobodna bacanja..."

Prema rečima Radonjića, najbitnije je da je nastavljen niz dobrih izdanja u Evroligi, posle pobeda nad Makabijem i Galatasarajem.

"Samo treba tako da nastavimo i da u preostala tri kola ostvarimo još neku pobedu. Bićemo maksimalno takmičarski raspoloženi i kod kuće i u gostima", obećao je on.

Trener Zvezde dodao je da je Barselona u kompletnom sastavu kandidat za prvaka Evrope, a zamoljen da prokomentariše, po mišljenju novinara, nešto lošiju partiju Markusa Vilijamsa, stao je u zaštitu američkog plejmejkera.

"Markus nije imao puno direktnih asistencija, onoga po čemu je poznat, ali je pravio dosta viškova. Da je igrao loše, mi ne bismo bili 40 minuta u 'igri' za pobedu".

Crveno-beli (skor 3-8) u sledećem kolu gostuju Albi (4-6), koja će se u slučaju pobede nad Galatasarajem vratiti u trku za četvrto mesto i četvrtfinale Evrolige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC