• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović o indeksu 35: Nije ovo tenis...

Autor mondo.rs

Centar Zvezde odigrao je dobro i protiv Barse, ali nije hteo da govori o svom učinku. "U ovom sportu se ne rešava individualno, već timski. A, nama ne može niko ništa da zameri", rekao je posle meča.

 Marjanović o indeksu 35: Nije ovo tenis... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

I u 11. kolu Evrolige Boban Marjanović potvrdio je klasu.

U utakmici protiv Barselone, koju je Zvezda tesno izgubila, ubacio je 23 poena, uhvatio 11 skokova i iznudio sedam prekršaja, završivši je sa ličnim indeksom 35.

Da su crveno-beli savladali prvaka Španije, Zvezdin centar bio bi ponovo u najužoj konkurenciji za titulu "MVP kola". Međutim, njegov tim je izgubio, iako je odlično parirao španskom velikanu.

"Mislim da smo odigrali odličan meč. Ne može niko da kaže da se nismo trudili i želeli pobedu. Mislim da su nas dobili na iskustvo. Mi smo mladi, pravili smo neke greške i bili malo brzopleti, ali Barsa je ipak Barsa, dobila nas je na iskustvo", rekao je Marjanović posle utakmice.

On se složio sa tvrdnjom novinara da je ofanzivni skok Barselone ipak presudio.

"Jedina slaba tačka bio je naš skok u odbrani. Nije ni to bilo toliko loše, ali da kažemo da jeste. Stvarno smo dobro odigrali i možda smo zaslužili pobedu. Idemo dalje, spremamo se za sledeće utakmice. Mi smo tim i volimo da igramo utakmice i u svakoj preostaloj ćemo dati sve od sebe", rekao je popularni "Bobi".

Uprkos dodatnim pitanjima, nije hteo da ističe svoj nastup i poene.

"To je realno sve tim, jer je ovo timska igra. Da mi neko nije bacao te lopte, ne bih ja ni davao. Nije ovo tenis da se rešava individualno. Ovo je tim i sve je u tome. A nama ne može niko ništa da zameri", stao je Marjanović još jednom u odbranu ekipe i podvukao da ga ne brinu promašeni penali (šutirao ih je 3/7).

Jaka Blažič je u završnici pogađao trojke, ali ispostavilo se - prekasno. Posle utakmice, ocenio je da tim mora da iskoristi stečeno iskustvo kao zalog za budućnost.

"Bilo je dobrih stvari večeras, na tome moramo da gradimo budućnost. Sad počinje najbitniji deo sezone. Imamo tri utakmice da steknemo još veće evroligaško iskustvo, a onda da ponovo izborimo Evroligu sledeće godine", rekao je Blažič.

On je posle novinarskog pitanja odgovorio da jeste razočaran eliminacijom.

"Ovo jeste razočarenje, svaki poraz je razočarenje. Izgubili smo šanse. Iako smo znali da to nije cilj, sigurno negde u glavi imaš činjenicu da se boriš i za to. Sad počinje najbitniji deo sezone i mislim da smo spremni za to", rekao je Slovenac..

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC