• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijams: Meč sa Barsom dosta rekao o Zvezdi

Autor mondo.rs

Plejmejker crveno-belih još jednom je u Areni video čvrst karakter ekipe, uprkos porazu od Katalonaca. "Jednostavno, takav smo tim". Govorio je i o velikim očekivanjima pred nedelje odluke.

 Vilijams: Meč sa Barsom dosta rekao o Zvezdi Izvor: MN PRESS

"Odigrali smo dobru utakmicu", nekoliko je puta ocenio Markus Vilijams u četvrtak, posle poraza od Barselone u Kombank areni.

Crveno-beli su pružili otpor favoritu, imali i vođstvo i šansu da u završnici preokrenu, ali nisu uspeli da nagrade navijače još jednim velikim skalpom. Čak 17 ofanzivnih skokova gostiju iz Katalonije bilo je nenadoknadiv minus u igri Beograđana.

"Kada se podvuče crta, dozvolili smo im previše skokova. Ne možeš ovakvom timu da dozvoliš previše drugih prilika", dodao je Vilijams, koji je završio utakmicu sa četiri poena, tri skoka i sedam asistencija.

Amerikanac vidi poseban i još jednom potvrđen kvalitet ekipe u činjenici da su se crveno-beli borili sa Kataloncima sve četiri četvrtine.

"Da bi pobedili ovakav tim, morate da igrate svih 40 minuta. Mislim da i činjenica da smo se borili sa njima takođe govori o našem karakteru. Još jednom je pokazano kako igramo cele sezone", rekao je plejmejker, pa dodatno pojasnio na šta misli:

"Došli smo do ovog dela sezone i stvorili šansu da igramo protiv Barse, čiju snagu i kvalitet svi znaju. Među nama nema tajni. Mislim da sve to dosta govori o nama. Protiv mnogih sličnih timova smo ovako igrali. Borili smo se protiv Reala i izgubili ovde sedam poena, pobedili smo Makabi...", nabrajao je Vilijams.

U predstojećim sedmicama, Zvezdu očekuju još tri evroligaška meča - protiv Albe i Žalgirisa u gostima, pa protiv Panatinaikosa u Kombank areni. Potom, za ekipe iz vrha ABA lige dolaze nedelje plej-ofa - nedelje odluke.

Crveno-beli su još na startu sezone podvukli da im je prioritetni cilj napad na sve titule. To podrazumeva i trofej ABA lige. Da li visoke ambicije stvaraju dodatni pritisak na tim? Vilijams se ne slaže sa tom ocenom.

"Nema očekivanja. Svaki navijač ili bilo ko, u bilo kom klubu i organizaciji, želi samo najbolje. Kada smo počeli sezonu, i mi smo tako  imali svoja očekivanja - da osvojimo titulu. Dakle, ne postoji pritisak. Nećemo reći: 'moramo da osvojimo titulu'. Samo moramo da izađemo i da igramo. To je to", podvukao je Amerikanac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC