• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pilepić: Biram Budućnost, u Pioniru je nelagodno

Autor mondo.rs

Sjajni šuter nada se pobedi Podgoričana nad Partizanom, kako bi se Cedevita u polufinalu plej-ofa sastala sa njima.

 Pilepić: Biram Budućnost, u Pioniru je nelagodno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ekipa Cedevite ulazi u poslednje kolo ABA lige kao četvrta na tabeli, ali svesna da joj pobeda u Solnoku garantuje pomak na treće mesto. Tim Jasmina Repeše u tom slučaju će imati isti skor kao poraženi iz duela Budućnost - Partizan, uz bolji učinak u međusobnim mečevima.

Bek Fran Pilepić u intervjuu za zvanični sajt lige bez ustezanja je rekao da "navija" za pobedu Budućnosti, kako bi Cedevita na startu polufinalne plej-of serije gostovala u Podgorici.

"Razlog je, naravno, to što smo ove sezone dva puta dosta lagano pobedili Budućnost, ukupno sa 20 poena razlike. Imamo odgovore na sva njihova oružja, osim za Borisa Savovića, koji nam je pravio dosta problema. Ali, znamo kako da umrtvimo njihovu igru".

Pobeda Partizana u "Morači" je scenario koji bi Pilepić najradije izbegao. Evo i zbog čega...

"Ja nikad nisam pobedio u Pioniru, nisam bio ni blizu. Tamo je dosta nelagodno igrati", rekao je 25-godišnjak, koji ove sezone ubacuje 11,6 poena po utakmici.

"Naravno, ako Partizan pobedi u poslednjem kolu, mi ćemo to prihvatiti i odigrati protiv njih što je moguće bolje i hrabro, kako bi došli do finala".

Pilepić smatra da je Cedevitin adut "duga klupa" i nada se da će do početka plej-ofa, sredinom aprila, imati zdravu celu ekipu.

"U timu imamo igrače koji su prošli mnogo u svojim karijerama, pa možemo očekivati da u finišu sezone naprave iskorak i podignu svoju igru na viši nivo. Lično nikad nisam imao priliku da se borim za trofej ABA lige i tu vidim poseban izazov. Glad za trofejom trebalo bi da podigne našu igru kada bude najpotrebnije".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC