• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule - Saša: Pucala svlačionica, ponuđen ugovor!

Autor mondo.rs

Zanimljivo je bilo listati štampu u subotu ujutru. Bilo je mnogo nezvaničnih detalja iz KK Partizan i obilje oprečnih informacija.

 Dule - Saša: Pucala svlačionica, ponuđen ugovor! Izvor: MONDO

Sukob trenera i najboljeg igrača Partizana, Duška Vujoševića i Saše Pavlovića, bila je dominantna tema u svim dnevnim listovima koji su mogli da se kupe u subotu ujutru na trafikama.

Međutim, samo čitanje zanimljivijim je činilo to što su dostupne informacije najčešće potirale jedna drugu, a doduše bilo je i novih, ekskluzivnih saznanja.

U seriji tekstova moglo je da se pročita i da Pavlović nije došao u četvrtak ujutru na trening, kao i da je lomio sve pred sobom u svlačionici, nakon što ga je Vujošević udaljio.

Isto tako, sudbonosni sastanak između zaraćenih strana, koji su organizovali predsednik Partizana Predrag Danilović i, prema mnogim mišljenjima, najmoćniji čovek crno-bele porodice Žarko Zečević, prema jednoj verziji održan je u petak u 10 ujutru i trajao je dva i po sata, a prema drugoj održan je u petak popodne i završen posle sat i po.

U jednom se svi slažu, Vujošević i Pavlović su se pomirili i Partizan će u najjačem sastavu igrati u nedelju u Podgorici, protiv Budućnosti. A, taj meč konkretno odlučuje ko će završiti na drugom, a ko na trećem ili četvrtom mestu pred plej-of.

I, još nešto, dnevnik "Blic" navodi da je baš na pomenutom sastanku Pavloviću ujedno i ponuđen novi, jači ugovor za sledeću sezonu, "posle čega je on došao na trening i rekao da je pobedila crno-bela ljubav", citat.

NOVOSTI:

"Predsednik kluba iz Humske, Predrag Danilović, šef struke Duško Vujošević i Aleksandar Pavlović juče su oko 18.00 imali sastanak na stadionu JNA. Posle razgovora su izgladili problem, eskaliran na treningu u četvrtak uveče, koji je 24 sata držao u neizvesnosti srpsku košarkašku javnost, ali pre svega navijače Partizana. Pavlović se posle sastanka priključio saigračima na večernjem treningu u 'Pioniru', a već danas ga očekuje put u Podgoricu na sutrašnji derbi protiv Budućnosti".

"Pavlović je, kao i svi saigrači, uredno bio u 'Pioniru' da bi ga kasnije Vujošević udaljio. Razlog je, bar javnosti, ostao nepoznat. Iako je postojala bojazan da se neće pojaviti na večernjem treningu, Saša je svojim dolaskom otklonio neodumicu. Posle toga je 'nešto puklo', a u Partizanovom saopštenju obrazloženo je da je 'došlo do nesporazuma u komunikaciji'".

"Predsednik Partizana, čija je reč (malo je poznato) bila ključna da nekadašnji NBA igrač polovinom februara prošle godine obuče crno-beli dres, organizovao je sastanak trenera i igrača. Razgovori su trajali oko sat i po... ...tako su svi nesporazumi između trofejnog stručnjaka i najiskusnijeg igrača Partizana prevaziđeni, a o čemu se razgovaralo, ostaće iza zatvorenih vrata".

ŽURNAL:

"Pomirenje crno-bele Srbije... Nekoliko navijača, fotoreportera i novinara cupkalo je ispred ulaza u Pionir. Onima koji su tu došli poslom, smetalo je hladnije martovsko veče. Oni koje je dovelo zabrinuto srce, prebacivali su se s noge na nogu zbog nervoze. Pristalice Partizana čekale su lepe vesti, a u vazduhu se osećao pesimizam. Pitali su se... ...u 19:30 časova, na veliki parking ispred Pionira, stao je upadljivi 'Be-Em-Ve'. Iz njega je izašao još prepoznatljiviji lik. Zbog sastanka sa trenerom i predsednikom preskočio je rad u teretani iz koje su ga, kroz prozor, posmatrali saigrači. Grupno im je laknulo, prijatelj je ostao sa njima".

"Pavloviću su otključana vrata Pionira na suprotnoj strani od ulaza na koji je ušao ostatak ekipe. Izbegao je novinare, prilično razumljivo. Šta bi im i rekao. Tu gde mu je i mesto, gde se, uz ljude koje je zavoleo, pre samo dva dana pripremao za veliki izazov. Važno je šta je rekao navijaču koji ga je sreo ispred Pionira. Taj srećni momak se vratio sa širokim osmehom na licu. Ganule su ga Sašine reči, razgalilo to što je pronađen zajednički jezik između obožavanog mu trenera i čoveka koji u Partizanu igra isključivo iz ljubavi prema klubu".


NAŠE NOVINE:

"Kako tvrdi izvor našeg lista, sve je kulminiralo Pavlovićevim nedolaskom na trening u četvrtak, nakon poraza u prijateljskom meču sa Megom u Pioniru. Kada je Vujošević posegao za jednom od svojih omiljenih kaznenih mera za ceo tim, zakazavši jutarnji trening u šest ujutro, moglo se naslutiti da će se kriza samo pogoršati... ...Zvezda tima Saša Pavlović, zajedno sa Mačvanom i Murićem, negodovao je zbog nove kazne, ali se ipak vidno neraspoložen pojavio ujutro u Pioniru. Stasiti Baranin nije bio rad za jutarnju gimnastiku, što se nije svidelo trofejnom stručnjaku, koji ga je oterao s treninga".

"To se nimalo nije dopalo bivšem NBA asu, što je na svojoj 'koži' najbolje osetila svlačionica, jer je Pavlović vikao i lomio sve što mu se našlo pod rukom".

BLIC:

"Danilović i Zečević smirivali Pavlovića... Sukob je zvanično počeo u sredu uveče, tokom prijateljske utakmice sa Mega Leksom (crno-beli izgubili). Sašino loše izdanje u tom meču, to jest njegov šut za tri poena (0/7) bio je samo kulminacija. Naime, Vujoševiću je prekipelo pa ga je poslao u svlačionicu pre vremena, a za njim je prvi odjurio sportski direktor Dragan Todorić. Vujošević je u svom stilu zakazao jutarnji trening u ranu zoru, u šest sati, a pravi šok je zapravo usledio kada su Pavlović, Mačvan i Murić otkazali poslušnost i saopštili da do njega neće uopšte doći. Ipak, brzo su promenili odluku i pojavili se u 'Pioniru' u zakazano vreme, al ije već posle 15 minuta treninga došlo do novog, ovog puta potpunog pucanja", navodi Blic, uz tvrdnju da se Pavlović nije pojavio uveče na treningu.

"Vujošević je u tri sata posle ponoći saopštio predsedniku Partizana Predragu Daniloviću da mu Pavlović više ne treba, a isto to učinio je lično Pavloviću u petak ujutru. I onda, novi preokret!"

"Danilović brzo saziva sastanak u 10 sati na stadionu Partizana, kojem uz njih dvojicu prisustvuje samo još Žarko Zečević, očigledno čovek koji se iz senge i dalje pita za sve važne stvari u Humskoj. Pavlović je na tom sastanku, koji je inače trajao punih dva i po sata, promenio odluku i odlučio da ipak ostane, a ponuđen mu je i novi, bolji ugovor za sledeću sezonu. Zbog toga je on sinoć došao na trening u 19 časova".


SPORT:

"Nije dugo potrajala neizvesnost oko statusa Aleksandra Pavlovića posle sukoba sa trenerom Duškom Vujoševićem, koji je 'procureo' u noći između četvrtka i petka. Na radost navijača, koji su juče u toku dana preplavili društvene mreže apelima 'Generale ostani, vole te tvoji Grobari', za isti sto seli su iskusni bek, trener i predsednik kluba Predrag Danilović da bi na klupskom sajtu osvanulo saopštenje..."

KURIR:

"Problem između njih dvojice postoji već mesec dana, jer je Vujošević nezadovoljan Pavlovićevim zalaganjem na treninzima i utakmicama. Koliko je ovaj sukob ozbiljan, pokazuje i jučerašnji sastanak, kojem su, pored njih dvojice, prisustvovali predsednik Partizana Predrag Danilović i Žarko Zečević. Trener Partizana rekao je da je to interna stvar, ali da je spreman da pruži Pavloviću ruku... ...Saša je sinoć trenirao sa ekipom i rečima 'da je pobedila crno-bela ljubav' potvrdio da ostaje u klubu".

INFORMER:

"Do pomirenja između Duleta i Saše došlo je na sastanku koju su, prema saznanjima Informera, organizovali predsednik kluba Predrag Danilović i nekadašnji generalni sekretar FK Partizan Žarko Zečević. Pavlović je u petak odradio trening u 'Pioniru', pa će najverovatnije biti u timu za nedeljni meč protiv Budućnosti u Podgorici. Do sukoba u redovima Partizana došlo je još u četvrtak, kada je Vujošević rekao Pavloviću da je nezadovoljan njegovim zalagenjem na treninzima i utakmicama u poslednje vreme. Kap koja je prelila čašu bila je prijateljska utakmica sa Mega Vizurom u sredu uveče", navodi Informer, uz dodatak da je Vujošević "isterao Pavlovića sa treninga u 6 ujutru, a da se ovaj nije pojavio u četvrtak uveče".

DANAS:

"Umesto da meč u Podgorici bude glavna tema, u petak je u fokusu medija i javnosti bio sukob trenera i najboljeg igrača Partizana, Duška Vujoševića i Aleksandra Pavlovića, kasno (u petak, prim. aut) uveče završen pomirenjem. Momenat kulminacije dogodio se nakon prijateljskog meča sa Megom u sredu, koji su crno-beli izgubili, jer nisu imali rešenja uza dvadesetogodišnjake Jokića, Jaramaza i Zagorca. Vujoševiću se nije svideo pristup pojedinih igrača na tom susretu, tako da je preventive radi, narednog dana zakazao uobičajeni 'vaspitni' trening u šest ujutro, što se naročito nije dopalo Saši Pavloviću, koji se navodno na njemu nije ni pojavio".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC