• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirbes: U podne pokazujemo odgovornost

Autor mondo.rs

Košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes pozvao je navijače da u nedelju, u 12 časova, ispune "Pionir" na zatvaranju ligaškog dela ABA sezone.

 Cirbes: U podne pokazujemo odgovornost Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes poručio je u subotu, dan pre "matine" duela u "Pioniru", da crveno-beli žele pobedom nad MZT-om iz Skoplja da na najbolji način završe regularni deo ABA lige.

"Moramo da odigramo veoma agresivno i čvrsto u odbrani, a u napadu da pokažemo odgovornost i budemo strpljivi. Potrudićemo se da nametnemo naš prepoznatljiv ritam, tražićemo lake poene kroz dobru igru u tranziciji. Duel sa Barselonom nas je u značajnoj meri iscrpeo, ali već dugo smo u žestokom ritmu utakmica. Naš cilj se dobro zna, a to je pobeda", rekao je Cirbes za klupski sajt.

Nemački centar istakao je da je ekipa motivisana uoči meča sa makedonskim predstavnikom, iako je ranije obezbedila prvo mesto pred plej-of.

"Činjenica je da za nas ovaj meč nema takmičarski značaj, ali želimo da upišemo još jedan trijumf. Kvalitet je na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu. MZT ima nekoliko veoma iskusnih igrača i zato naš pristup mora biti maksimalno ozbiljan. Prilično su nas namučili u prvom međusobnom duelu ove sezone i to nismo zaboravili".

Cibes se osvrnuo i na poraz od Barselone (77:73) u 11. kolu Top16 faze Evrolige, za koji je izjavio da je njegovom timu nedostajalo više sreće.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu protiv Barselone, međutim nedostajalo nam je i malo sreće. Njihov odličan ofanzivni skok nas je onemogućio da napravimo veliko iznenađenje. Ipak, prikazali smo se u veoma lepom svetlu, ali to iskustvo značiće nam mnogo u nastavku sezone", zaključio je Cirbes.

Utakmica 26. kola ABA lige između Crvene zvezde i MZT-a igra se sutra od 12 sati u hali Pionir.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC