• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović i Đorđević: 2014. šok, 2015. poziv?

Autor mondo.rs

"Prošlo je dosta vremena od mog poslednjeg meča u dresu Srbije, ali bih bih voleo da se vratim", rekao je bivši, a možda i budući reprezentativac Srbije.

 Savanović i Đorđević: 2014. šok, 2015. poziv? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaš minhenskog Bajerna Duško Savanović rekao je da bi voleo da dobije poziv selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića za predstojeće Evropsko prvenstvo.

"Naravno da bih voleo da budem na prvenstvu Evrope, čast je igrati za nacionalni tim. Prošlo je dosta vremena od mog poslednjeg meča u dresu Srbije, ali bih bih voleo da se vratim. Pričao sam sa selektorom Đorđevićem, prošlog leta nisam bio na spisku, videćemo šta će sada biti", rekao je Savanović u intervjuu za Eurohups.

Krilni košarkaš je dodao da Srbija ima dobar tim, koji će biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje Evropskog prvenstva.

"Svako naporno trenira i radi kako bi dostigao cilj. Svim selekcijama je cilj osvajanje prvenstva, a naš sastav je odličan. Imamo dosta talentovanih i mladih igrača, zbog kojih ćemo narednih godina imati mnogo šansi da osvajamo medalje. Selektor je takođe postavljen na duže staze i, ako ne budemo prvaci ove godine, bićemo na sledećem turniru", zaključio je Savanović.

On je bio član reprezentacije Srbije koja je 2010. godine završila na četvrtom mestu na Svetskom prvenstvuu Turskoj i osmo na šampionatu Evrope u Litvaniji godinu dana kasnije.

Savanović ove sezone u nemačkom šampionatu prosečno beleži 12,1 poen, 4,6 skokova i 2,2 asistencije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC