• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Gore - dole... Ne valja

Autor mondo.rs

Selektor košarkaške reprezentacije ističe da ne može biti u potpunosti zadovoljan učinkom srpskih igrača, jer ima i onih koji igraju sa dosta oscilacija

 Đorđević: Gore - dole... Ne valja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Aleksandar Đorđević bio je veoma zadovoljan učinkom reprezentativaca Srbije u minulom kolu Evrolige. Od šestorice najkorisnijih igrača 11. kola Top 16 čak četvorica su Srbi - Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović, Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica.

Đorđevića raduje dobra forma njegovih pulena, ali...

"Marjanović, koga već dugo pratimo se sve ozbiljnije nameće. Teo, Bogdan, Beli... dobro igraju, ali voleo bih da da ima još naših igrača među najbolje rangiranima u Evropi", istakao je za "Žurnal" selektor.

Dakle, Đorđević smatra da ima i reprezentativaca koji ne igraju na visokom nivou kao što je bio slučaj na Svetskom prvenstvu u Španiji prošle godine, kada je osvojena srebrna medalja. Kaže da su im igre promenljive, forma im ide gore - dole.

"Možda to jeste normalno s obzirom na to da se igra veliki broj utakmica, ali bih voleo da su oscilacije manje. Naravno da bi trebalo dublje analizirati. Kontinuitet dobrih igara je veoma važan", dodao je Đorđević i istakao da sa velikom pažnjom prati i NBA ligu i igrače ostalih selekcija koji nastupaju "preko bare".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC