• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Spremni za ono najbitnije

Autor mondo.rs

Kapiten Partizana čestitao Budućnosti na pobedi i najavio borbu za povratak u Evroligu. Bez priče i pitanja o napadu navijača domaćih i rasekotini na glavi.

Izvor: MN PRESS

Partizan nije uspeo da trijumfuje u Podgorici, čime bi obezbedio sebi prednost domaćeg terena i lakšeg protivnika u polufinalu plej-ofa.

Budućnost će od 14. aprila igrati protiv Cedevite, a crno-beli protiv najljućeg rivala.

"Borićemo se koliko možemo u nastavku sezone. Mislim da polako dižemo formu i da smo spremni za ono najbitnije", rekao je Dragan Milosavljević na konferenciji za novinare u "Morači".

Upitan da li je razočaran što ekipa nije krunisala seriju od 12 pobeda u drugom delu ABA lige, odgovorio je: "Ne, naravno" i dodao...

"Mi smo ovde da bi se borili za Partizan. Da ga vratimo tamo gde mu je mesto, a to je Evroliga. Imamo dobar tim, mada smo se kasno skupili, ali svesni smo našeg kvaliteta. Videćemo šta će biti..."

Milosavljević je u 34. minutu, u razmaku od nekoliko sekundi, zaradio četvrti i peti faul, tako da nije mogao da pomogne ekipi u završnici, kada su "plavi" serijom od 13:0 preokrenuli rezultat.

"Znali smo da nas očekuju teška utakmica i vruć teren. Na kraju nismo imali dovoljno sreće, promašili smo neke zicere i nismo najbolje odigrali poslednjih par minuta. Na drugoj strani, Budućnost je ubacila neke nemoguće šuteve, pogotovo onu trojku Rejnoldsa u poslednjem sekundu napada i zasluženo slavila".

Srčani bek u prvom poluvremenu je prilikom odlaska po loptu van granica terena došao u kontakt sa jednim navijačem domaćih, o čemu nije bilo reči na konferenciji za medije.

Dok se sve ne razjasni, ostaje samo da nagađamo da li je upravo tom prilikom došlo do ove povrede i krvarenja, zbog čega je Milosavljević drugo poluvreme odigrao sa velikim flasterom na čelu...

Ovako je izgledao incident u kojem su domaći navijači napali kapitena gostiju:



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC