• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Izigrani smo, Nastić ide u Zvezdu!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Mladi centar Stefan Nastić definitivno se neće preseliti u Aleksandrovac. "Izabrao je klub u kojem neće dobiti šansu", poručuju iz Republike Srpske.

 Mladi centar Stefan Nastić definitivno neće u Igokeu Izvor: MN PRESS


Igokea otkriva ime novog košarkaša Zvezde.

Zove se Stefan Nastić, igra na poziciji centra i bio je ovog ljeta "viđen" u Igokei, u koju ipak neće preći, što je u petak lično potvrdio na Twitteru.

Istog dana, iz Aleksandrovca je poslata poruka:



"Centar Univerziteta Stenford, koji je trebao doći u Igokeu, na svom Twitteru objavio je da nikada nije potpisao ugovor sa ovim klubom. Kako saznajemo, ovaj košarkaš će potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom", saopštila je Igokea.

Trener Igosa Željko Lukajić poručio je da je Nastić izigrao povjerenje, na prvom mjestu svoje agencije. Uprkos tome, ističe da u klubu nema nervoze zbog obrta koji nisu očekivali.

"Istina je da Nastić nikada nije potpisao ugovor sa Igokeom, međutim, mi smo potpisali ugovor sa njegovom menadžerskom agencijom i praktično je sve bilo završeno oko njegovog prelaska u naš klub. Nastić se ponio izuzetno neprofesionalno i izigrao povjerenje svoje agencije, a mislim da je time najviše naštetio sebi", poručio je Lukajić.


I prema njegovim ruhečima, naredna destinacija mlade "petice" je Crvena zvezda.

"Slušajući savjete pojedinih ljudi iz Novog Sada, trenera koji su ga savjetovali zbog sitnih ličnih interesa, nazivajući pritom Igokeu pogrdnim imenom, on je izabrao klub u kojem objektivno neće dobiti šansu. Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer. Međutim, on je sam izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za 15 godina nisu izbacili nijednog igrača", nije htio Lukajić da imenuje Nastićeve savjetnike.

Iz Crvene zvezde Telekom još se nisu oglasili u vezi sa ovim slučajem, niti su u u petak popodne htjeli da komentarišu navode Igokee i njenog trenera.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Nisam siguran Lukajicu da mu je druga opcija losija. Kao da je otisao po tebi u KK Lijevce. Za tebe je strucni stab KK CZ svemirski brod.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC