• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević o Daniloviću i moralnoj obavezi

Autor mondo.rs

Trofejni trener ističe da mu je "jako žao" zbog ostavke Predraga Danilovića, ali i da nastavlja borbu za uspešan Partizan.

 Vujošević o Daniloviću i moralnoj obavezi Izvor: MN PRESS

Predrag Saša Danilović od ponedeljka više nije predsednik KK Partizan.

Duško Vujošević time je ostao bez svog dugogodišnjeg uporišta - bez obzira na nesuglasice kojih je među njima bilo u poslednje vreme - ali ističe da će nastaviti borbu za povratak kluba na staze uspeha.

"Osećam obavezu prema klubu, prema igračima i posebno navijačima. Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević, kome su navijači tokom vikenda pružili podršku peticijom na internetu i skupom ispred stadiona u Humskoj ulici.

"Finansijska situacija je jako teška i ona prouzrokuje sve druge probleme. Videćemo šta na tom planu može brzo da se uradi", dodao je trofejni trener, koji od prošlog ponedeljka sprema ekipu za predstojeću sezonu, iako više nije ugovorom vezan za Partizan.

Vujošević je naglasio da Partizan "ostaje Danilovićev klub".

"Jako mi je žao što je Saša podneo ostavku. Godinama smo kao predsednik i trener bili najuspešniji tandem u srpskom sportu. Međutim, naša saradnja ne datira iz tog perioda, već mnogo duže. Ja uopšte ljude pamtim iz najlepših trenutaka. On je jako zaslužan za velike uspehe kluba".

Danilović je podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Partizana, koji je u dužem vremenskom periodu opterećen finansijskim problemima, a kao posledica je usledio i pad na sportskom planu. Proletos je prvi put od 2001. sezona okončana bez osvojenog trofeja, da bi crno-beli potom otkazali nastup u Evrokupu i tokom leta ostali bez gotovo svih nosilaca igre.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC