• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skorcanitisova poruka navijačima! VIDEO

Autor mondo.rs

U danu kada je prvi put obukao majicu s grbom Crvene zvezde, "Big Sofo" obratio se javnosti, pre svega zvezdaškoj... "Vi ste jedan od razloga zašto sam došao".

Novo iskustvo, nov grad, nov jezik, nova kultura, novi saigrači, novi navijači.

Sve je novo za "Big Sofa", veterana evroligaških terena.

Osim jedne stvari – boje dresa! Legenda Olimpijakosa predstavljena je danas kao najveće pojačanje "bratske" Crvene zvezde.

Snažni centar juče je stigao u Beograd, a klub mu je spremio iznenađenje u vidu vožnje GSP prevozom i druženje sa navijačima do Zvezdine hale.

"Bilo je to lepo iznenađenje, sjajno i zabavno iskustvo. Uhvatili su me nespremnog, ali uživao sam. Iskreno, mislio sam da imamo problem sa kolima i da zato moramo autobusom. Ođednom se čula muzika, meni poznata, i svi su počeli da pevaju", rekao je Skorcanitis na promociji u Zvezdinoj hali Basketlend na Čukaričkoj padini.



On je istakao da poznaje novi klub i da zna kakva je atmosfera na utakmicama Crvene zvezde.

"To je nešto što posebno volim. Bilo je dosta ljudi na mečevima Zvezde, igrao sam u Grčkoj, ali ovde su navijači veoma strastveni. Kada osetim navijačku podršku sa tribina želim na terenu da pružim i više od svojih mogućnosti. To je jedan od razloga zašto sam došao", naveo je Skorcanitis.

Grčki centar u Zvezdu dolazi kao zamena za najboljeg igrača prošle sezone Bobana Marjanović.

"Znam koliko je bilo teško igrati protiv njega. Marjanović je vrhunski igrač, imao je odličnu sezonu u Zvezdi posle čega je otišao u NBA. Poznajem dosta igrača, tim je mlad, ali veoma dobar. Jedva čekam mečeve u Pioniru i Areni, uvek je bilo lepo tamo igrati".



On je kazao da razume da javnost od njega ima velika očekivanja.

"Prošla sezona je bila odlična, razumem očekivanja da beležimo još veće uspehe. Mogu da obećam da ćemo raditi i da se nadam da ću opravdati očekivanja. Pričao sam sa trenerom Radonjićem i znam šta me čeka", zaključio je Skorcanitis.

Twitter Embed Code



Skorcanitis je poručio da je grupa u Evroligi u kojoj se nalazi Crvena zvezda veoma jaka, ali da se nada da će proći u TOP16 fazu.

TOMPSON POTPISAO!

Američki košarkaš Rajan Tompson novo je pojačanje Crvene zvezde, saopšteno je danas iz kluba. Tompson, koji igra na poziciji krila, u Zvezdu dolazi iz nemačkog Bamberga, a sa crveno-belima potpisao je jednogodišnji ugovor.

"Odlikuju ga sjajne atletske sposobnosti, dobar šut za tri poena, prvenstveno igra na poziciji krila, ali po potrebi može da popuni i poziciju beka šutera", navodi se u saopštenju.

Amerikanac ima 26 godina i visok je 198 centimetara, a za Bamberg je na 46 utakmica u nemačkom šampionatu i Evrokupu prosečno beležio preko 12 poena uz po 2,2 skoka i asistencije po meču.

Košarkašku karijeru počeo je na Univerzitetu Rajder, a u Evropi je nastupao i za italijansku Brešu i dva belgijska kluba Okapi Alstar i Ostende, sa kojim je osvojio nacionalni kup i belgijsko prvenstvo.

Tompson je tako posle Sofoklisa Skorcanitisa i Stefana Nastića postaо treće pojačanje crveno-belih za novu sezonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC