• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Važna je samo pobeda

Autor mondo.rs

Trener i kapiten crveno-belih nisu krili da igra nije bila na najvišem nivou na gostovanju u Zadru, ali da je najbitnije da je ostvaren uspeh

 Radonjić i mitrović o pobjedi Zvezde u Zadru Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zvezda nije briljirala u Zadru, ali je ostvarila zacrtani cilj - upisala je i treću pobedu u nizu u ABA ligi u novoj sezoni (56:49).

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović svestan je da nije sve štimalo kako treba u igri njegove ekipe, izuzev odbrane.

"To nije bila najlepša utakmica za gledanje, ni za igranje, ali je najvažnije je da smo osvojili dva boda. Na kakav način smo do toga došli manje je bitno. Obrana je bila na nivou, a 49 primljenih poena to najbolje pokazuje. Ovo nam je veoma važna pobeda, ako se u obzir uzmu zdravstveni problemi koje imamo. To je i veoma bitan trijumf jer je ostvaren na jednom od najtežih gostovanja u ligi, ne računajući Cedevitu i Budućnost. Uradili smo što smo želeli i srećni odlazimo iz Zadra. Okrećemo se narednom rivalu, Tajfunu, moramo da se odmorimo, jer je ritam nemilosrdan", poručio je Mitrović.

I trener Dejan Radonjić istakao je da je važna samo pobeda.

"Nakon utakmice, koju smo odigrali na turniru u Zadru, znao sam da nas očekuje još jedan težak meč u ABA ligi. Time sam rekao i svoje mišljenje o ekipi Zadra. To se pokazalo tačnim, jer nikada nije lako igrati protiv ekipe koja se pred domaćomm publikom uvek pokaže iznad svojih mogućnosti. U trenutku kada već imamo problema sa povredama, a dan pre puta smo ostali smo i bez Dangubića, ideja je bila da odigramo dovoljno dobru utakmicu za pobedu. To smo i uradili, a bilo kakva druga analiza u ovom trenutku nije bitna. Jedino je važno da izlazimo iz jednog od najtežih gostovanja sa bodovima i u dobrom raspoloženju", naveo je Radonjić.

Crvena zvezda već u četvrtak od 19 časova, u 4. kolu ABA lige, dočekuje Tajfun u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC