• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Tek smo se skupili, ovo nam mnogo znači

Autor mondo.rs

Trener crno-belih čestitao igračima na borbenosti i zalaganju, koji su ih odveli do prve pobede u ABA ligi. "Ništa novo oko pojačanja".

 Božić nakon prve trenerske pobjede Izvor: MN PRESS

Petar Božić ocenio je da su njegovi košarkaši ostvarili vrlo značajnu pobedu u susretu sa ekipom MZT Skoplja (72:69) i rekao je da je igra u drugom poluvremenu ono čemu bi tim trebalo da teži ove sezone.

"Najveću zahvalnost dugujemo publici, koja nas je bodrila i pomogla da dođemo do prve ovosezonske pobede. Drugo poluvreme je bilo drugačije, počev od Cvetkovića. Odigrali smo muški i u pojedinim delovima je to ono kako treba da igramo. Zbog toga što smo se nedavno okupili, ova pobeda mnogo znači. Čestitam igračima na borbi i zalaganju", rekao je Božić.

Što se tiče pojačanja, još nema konkretnih novosti.

"Ništa novo nemam da kažem o pojačanjima. Okolnosti i mogućnosti diktiraju stvari, a mi se trudimo da nađemo najbolje moguće rešenje u takvim uslovima".

Strelac poslednjeg koša, plejmejker Aleksandar Cvetković, nije krio radost.

"Lep je osećaj kada se pobedi posle dva poraza, od čega je jedan bio na nesrećan način. Bila je junačka borba. Prvo poluvreme smo odigrali slabo, primili smo mnogo poena. Ključ pobede je odbrana u drugom poluvremenu. Hvala navijačima koji su nas vodili i bodrili celu utakmicu. Ovo je velika satisfakcija i podsticaj za naredni period", rekao je Cvetković.

Trener MZT-a Aleš Pipan ocenio je da je Partizan zasluženo slavio.

"Čestitam Partizanu i njegovom treneru. Mi smo došli sa namerom da nekako dobijemo ovu utakmicu, ali za to nije dosta da se odigra samo jedno poluvreme, da se odigra samo jedan segment utakmice dobro, a da sve ostalo prokockaš za par minuta", rekao je Pipan.

"Igrači su na poluvremenu pomislili da je sve gotovo... Imali smo i nekih poteškoća, ali to ne umanjuje pobedu Partizana. Ispustiliu smo veliku priliku".

Oba tima sada imaju skor 1-2. Partizan u četvrtom kolu gostuje Igokei (subota), a MZT dan ranije Mega Leksu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC