• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Dobro je da smo vratili Simonovića

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom posle ubedljive pobede protiv Tajfuna govorio i o problemima koje ima njegov tim.

 Radonjić: Dobro je da smo vratili Simonovića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom je u premijernom meču 4. kola ABA lige bila izuzetno raspoložena u meču sa slovenačkom šampionom Tajfunom, koji je iz hale Pionir ispraćen sa čak 113 poena (113:66).

Trener crveno-belih Dejan Radonjić posle meča, ipak, nije bio u euforiji, već je ukazao na probleme koje njegov tim ima sa povređenim igračima i "gustim" rasporedom.

"Dobar odnos od starta utakmice, iako smo sinoć došli iz Zadra. Bili smo svesni da ćemo dobrim odnosom i doći do pobede. Zbog činjenice da imamo dosta problema sa povredama, trebalo je ostati dovoljno dobar da iz ovih utakmica izađemo na što bezbolniji način. Uprkos svemu tome imamo četiri pobede i moram da budem zadovoljan. Ritam je jako naporan, kreće evroligaški set mečeva, počev od gostovanja Cedeviti. Bez obzira na probleme, naša želja je da budemo sve bolji", rekao je Radonjić na konferenciji za medije nakon utakmice u Pioniru.

Strateg crveno-belih istakao je da utakmica protiv Zadra nije realna slika tima, kada je ekipa ubacila samo 56 poena, ali ni večerašnja ubedljiva pobeda.


"Znamo da je u Zadru bilo loših stvari, ali najbitnija je pobeda i nastavljamo dalje", dodao je Radonjić i naglasio da se aktivno radi na dovođenju još jednog pojačanja.

"Tejić će tek sledeće nedelje krenuti sa kondicionim trenerom. Dangubić će pauzirati četiri nedelje. Pokušaćemo da dovedemo igrača koji će nas pojačati, a ne da dođe reda radi. Mislim da smo dobro reagovali sa povratkom Simonovića, jer da to nismo uradili možda bi sada imali dva poraza", zaključio je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Nikola Rebić bio je jedan od boljih aktera duela sa slovanačkim šampionom.

"U ovakvim utakmicama najvažniji je pristup. Od početka smo krenuli sa dobrom odrabnom iz koje je usledilo mnogo lakih poena. Na nama je da što pre zaboravimo i okrenemo se narednoj utakmici sa Cedevitom. Na meni je da nastavim da radim jer imam još puno prostora", naveo je mladi plej.

Trener Tajfuna Dejan Mihevc čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi i posebno istakao to što su crveno-beli imali ozbiljan pristup.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, bili su bolji u svim elementima. Kao treneru mi je jako drago što je Zvezda uzela za ozbiljno ovaj meč i pokazala snagu koju već sada bi trebalo da pokazuje. Od Cibone smo izgubili poen razlike, ovde 30, ali nama je samo bitno da se skupimo i pripremimo se za narednu utakmicu", zaključio je Mihevc.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC