• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilo Anđušić, ipak, opet u Partizanu

Autor mondo.rs

Vrlo je verovatno da će Danilo Anđušić, koji već neko vreme trenira sa Partizanom, ponovo obući dres bivšeg kluba. Reč je o kratkoročnom ugovoru, uz opciju produžetka.

 Danilo Anđušić u KK Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Danilo Anđušić opet u dresu Partizana!

Prema saznanjima MONDA, Anđušić bi u toku dana trebalo da poptiše kratkoročan ugovor sa Partizanom (na dva meseca), uz opciju produžetka ako ne bude imao ponude iz inostranstva.

I drugi Murić u Partizanu?

Sve su glasnije priče da će se u crno-belom dresu "ujediniti" braća Murić - rekonvalescent Edo (operisao rame) i slobodni agent Dino, koji se nedavno rastao sa Olimpijom. On bi bio pojačanje na poziciji krilnog centra, mada je diskutabilno šta bi novo doneo ekipi u odnosu na Čedomira Vitkovca - osim mladosti i energije.

"Dogovorili smo se da treniram sa Partizanom, održavam formu, nismo pričali o nekoj dubljoj saradnji", rekao nam je Anđušić nedavno na predstavljanju novog tima i stručnog štaba KK Partizan.

Izgleda da su, u međuvremenu, i Partizan i Anđušić shvatili da bi saradnju trebalo podići na viši nivo i da je i jednoj i drugoj strani ovo "win-win" situacija - Anđušić dobija priliku da igra, a Partizan odličnog igrača (beka-šutera) čije bi iskustvo, uz još neke igrače, trebalo da pomogne poletarcima.

Anđušić će biti treći povratnik u Partizan ove sezone, posle Koste Perovića i Čedomira Vitkovca. Uslovno rečeno i Aleksandra Cvetkovića, jer je on bio u mlađim kategorijama crno-belih.

Danilo Anđušić, koji je oženjen srpskom strelkinjom Ivanom Maksimović (osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu), bio je u Partizanu u sezoni 2011/12. kada je raskinuo ugovor nezadovoljan statusom u timu, odnosno time što ga je tadašnji trener Duško Vujošević, prema sopstvenom priznanju, "žrtvovao" kako bi Bogdan Bogdanović dobio više minuta.

Anđušić je prošle sezone igrao za Bilbao Basket, a pre toga za Valjadolid i Virtus Pre Partizana, igrao je za Hemofarm i Mega Vizuru (danas Mega Leks).  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC