• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još se igra: Lebron i Kajri preuzeli odgovornost!

Autor mondo.rs

Golden Stejt je imao "meč loptu" pred svojim navijačima, ali se serija ponovo seli u Ohajo. Džejms i Irving dali 82 poena!

Nije kraj!

Košarkaši Golden Stejta imali su prvu "meč loptu" da slave u finalu plej-ofa NBA lige, ali su poraženi pred svojim navijačima, pa je Klivlend uspeo da "produži" seriju i vrati je ponovo u Ohajo, gde će za tri dana imati priliku da izjednači na 3:3.

Oslabljeni neigranjem suspendovanog Drejmonda Grina, drugi igrači Voriorsa su morali dodatno da se "troše", a Lebron Džejms i Kajri Irving su preuzeli odgovornost na "svoja pleća" i bili su nerešiva enigma za odbranu Golden Stejta.

Na kraju:

GOLDEN STEJT - KLIVLEND 97:112 (32:29, 29:32, 23:32, 13:19), za 3:2 u seriji!

Silno motivisani Klivlend "jako" je ušao u utakmicu i pokušao da iskoristi to što je Golden Stejt bez svog najboljeg i najuniverzanijeg defanzivca, ali je "ratnike" dobro služio šut na početku meča. U prvom poluvremenu je viđena izjednačena borba, ali su Lebron Džejms i Kajri Irving "ubacili u šestu brzinu" u nastavku meča.

Kako su to uradili? Pogađali su i asistirali za sve poene iz igre za Kavse.

Poslednji koš u kom njih dvojica nisu učestvovala bio je na pet minuta do kraja DRUGE ČETVRTINE, kada je Iman Šampert položio loptu, a njih dvojica su u drugom poluvremenu iz igre bila efikasnija od čitavog Golden Stejta (39:35). Ukupno, njih dvojica su učestvovali kod 97 poena koje je Klivlend postigao.

Lebron Džejms je ubacio 41 poen, imao 16 skokova, 7 asistencija, 3 ukradene i 3 blokade, dok je Irving sa istim brojem poena bio nešto slabiji u ostalim kategorijama - 3 skoka, 6 asistencija, 2 ukradene.

Za kombinovanih 82 poena!

Na drugoj strani sjajan meč je odigrao Klej Tompson sa 37 poena (6/11 za tri), dok je Stef Kari sa ne tako dobrim procentom šuta skupio 25. Andre Igudala je dodao 15, a ostatak ekipe nije dao više od 7 poena.

Problem za Golden Stejt je utoliko veći jer je Endrju Bogut zaradio povredu kolena, a za sada nije poznato koliko teška povreda je u pitanju i još uvek je neizvesno da li će on biti spreman za naredni meč ove dve ekipe.

"Bićemo spremni. Moramo da budemo 'stari mi' i dobijemo tu još jednu utakmicu", rekao je Stef Kari posle meča.

Kavalirsi su 16. tim koji je uspeo da dobije utakmicu nakon što je gubio u seriji 3:1, ali NIKADA do sada nijedna ekipa nije uspela da ima potpuni "kambek".

Kavsi
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC