• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Kraj teškog ciklusa, biće ih još

Autor mondo.rs

"Sada bi trebalo analizirati pet mečeva, a ne samo ovu", rekao je trener Zvezde posle trijumfa svog tima nad Mornarom u Baru.

 Aleksandar Radonjić poslije pobjede protiv Mornara Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts uspešno je prebrodila i treće "jadransko" gostovanje. Posle trijumfa u Zadru i Novom Mestu, slavila je i u dvorani "Topolica" u Baru, u večeri završenoj ubistvom ispred dvorane.

Tragični događaj odigrao se na oko 100 metara od službenog ulaza, dok su se ekipe spremale da napuste dvoranu. Stoga, na konferenciji za novinare nije bilo ni reči o tome.

Uz poruku da se njegov tim osećao veoma prijatno u ambijentu, trener Zvezde Dejan Radonjić napravio je kratak osvrt na meč, sa akcentom na evroligaške izazove svog tima sa kraja prošle nedelje (Barselona u sredu, pa PAO u petak).

"Osvojeni su novi bodovi i nema puno vremena za priču i analize. Tako je pre svega jer nam je posle ovoga potrebna analiza poslednjih pet mečeva, a ne samo ovoga. Bio je to težak ciklus, a svi znamo da nas očekuju još četiri slične situacije, uz takmičarske izazove u ABA ligi", rekao je trener Zvezde.

Radonjić je rekao da je novi cilj njegove ekipe da se dobro pripremi za meč protiv Laboral Kuće (petak) i odgovorio na pitanje koje timove vidi kao favorite na "Jadranu".

"Pre svega smatram da se u vrlo ranoj fazi izdvojilo pet ekipa, što je interesantna situacija. Ovo je tek sedmo kolo, a tu su Budućnost, Partizan, Cibona, Cedevita i mi. U tih pet ekipa tražiće se četiri mesta za plej-of. Do tada ima puno vremena. Razmišljati o tome sada je iluzorno kada je Zvezda u pitanju. Imamo mnogo obaveza i ne razmišljam toliko daleko. Takvi su nam uslovi takmičenja da moramo ići korak po korak".

Posle kratkog zastajanja, Radonjić se osvrnuo i na ambicije svog tima.

"Ono što mi treba da prođemo može da donese dosta toga. Promene se dešavaju, tu su pobede, porazi, puno toga, a toliko toga treba da se desi. Šta će biti u aprilu..."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC