• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica odličan, ali slavili Jokić i Nurkić

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

U srpskom duelu u NBA ligi radovao se mlađi u ekipi Denvera. Nurkić postigao 18 poena. Klivlend slavio, Kevin Durent pokopao "svoje"

Košarkaši Denvera pobijedili su ekipu Minesote rezultatom 102:99, u duelu u kojem su na različitim stranama bili reprezentativci Srbije Nikola Jokić i Nemanja Bjelica.

Bjelica je pružio odličnu partiju, najbolju od starta sezone, postigavši 14 poena, uz osam skokova i jednu asistenciju za 22 minuta na parketu, ali je njegova Minesota ostala bez pobjede.

Na drugoj strani Nikola Jokić završio je duel sa učinkom od osam pogodaka, tri skoka i pet asistencija.

Jok
Izvor: YouTube

Denver, koji je u drugom poluvremenu nadokandio minus od 15 poena, do pobjede su vodili Danilo Galinari i Vilson Čendler sa po 19 postignutih poena, dok je Jusuf Nurkić ubacio 18. U poraženom timu najbolji je bio Karl Entoni Tauns sa 32 poena, a dobro ga je pratio Endrju Vigins sa 25 pogodaka.

Osam minuta prije kraja utakmice Denver je vodio sa 13 poena razlike, a onda je uslijedila sjajna rola Bjelice koji je postigao 10 od svojih 14 poena i primakao Minesotu na tri poena zaostatka 90 sekundi pre kraja. Minesota je imala priliku da izjednači i odvede meč u produžetak, ali Bjelica nije uspio da pogodi trojku uz zvuk sirene.

Košarkaši Golden Stejta su slavili protiv Oklahome sa 122:96, a najzaslužniji za taj trijumf bio je Kevin Durent koji je svom doskorašnjem timu ubacio 39 poena, od čega sedam trojki iz 11 pokušaja.

Durent
Izvor: YouTube



Durenta su najbolje pratili Stef Kari sa 21 i Klej Tompson sa 18 postignutih poena.

U redovima Oklahome najefikasniji je bio Viktor Oladipo sa 21 poenom, dok je Rasel Vestbruk meč završio sa "dabl-dabl" učinkom - 20 poena i 10 skokova.

Lebron Džejms je postigao 30 poena u pobjedi Klivlenda nad Bostonom od 128:122, pa je tako aktuelni šampion NBA lige i dalje neporažen.

Klivlend je od početka sezone upisao pet pobjeda u isto toliko utakmica što je najbolji start te ekipe još od sezone 1978/77, kada su imali skor 8:0.

U redovima Seltiksa najbolji je bio Ajzea Tomas sa 30 poena.

Top 5
Izvor: YouTube


REZULTATI

Minesota - Denver 99:102

Golden Stejt - Oklahoma Siti 122:96

Orlando - Sakramento 102:94

Klivlend - Boston 128:122

Milvoki - Indijana 125:107

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC