• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Kompletni na Megu

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde upozorava na dobru formu gostiju, ali očekuje da njegov tim uz podršku navijača (ulaz je slobodan) uspešno počne odbranu titule.

 Superliga-2017-plej-of-polufinale-Crvena-zvezda-Mega-Leks-najava-Dejan-Radonjic. Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda završila je ligaški deo domaćeg prvenstva sa skorom 13-1 i u plej-ofu želi da potvrdi status najkvalitetnijeg srpskog tima.

Protivnik u polufinalu je Mega Leks, koja je pre godinu dana u istoj fazi takmičenja eliminisana sa 2:0 u pobedama.

Zanimljivo je da Zvezda nema poraz od Mege još od poslednjeg kola Superlige 2014. godine.


Mada je tim Dejana Milojevića više puta bio blizu iznenađenja, od tada je međusobni skor 20:0 u korist crveno-belih!

"Ove sezone smo odigrali četiri duela i osim onog na početku, svi su bili gusti i neizvesni. Treba očekivati dobru Megu iz više razloga. To je ekipa u odličnoj formi, koja je igrama i pobedama pokazala da zaslužuje apsolutni respekt. Protiv nas su standardno rasterećeni, namučili su nas nedavno u Mitrovici, sada su dobili i Partizan u gostima. Imaju veliki potencijal i odličnog trenera", upozorio je Dejan Radonjić.

Zvezdin strateg dodao je da prvi meč u seriji uvek može da se okarakteriše kao najvažniji, ali da on smatra da je važan svaki ponaosob.

"Hoćemo da dobrom igrom dođemo do vođstva i da uz podršku navijača, veću nego u mečevima Superlige, krenemo u odbranu titule".

Klub je odlučio da za ovu utakmicu dozvoli slobodan ulaz na tribine B i C dvorane "Aleksandar Nikolić", dok su za vlasnike sezonskih ulaznica rezervisane tribine A i D.

Radonjić je u aprilu, pred početak prvenstva, najavio da će neki igrači povremeno pauzirati, kako bi rešili fizičke probleme koji su se nakupili tokom napornog takmičenja u Evroligi i ABA ligi.

MILOJEVIĆ: SVE OD SEBE

Trener Mege pred plej-of je zadovoljan ostvarenim plasmanom u ABA ligu i igrama u drugom delu Superlige. "Zvezda je apsolutni favorit, ali već smo uspevali da igramo egal mečeve sa njima. Najbitnije je da u utorak damo sve od sebe, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo".

U ponedeljak je konstatovao da je problema bilo i povrh toga, ali da je sada trenutak da se svi fokusiraju na zadatak koji treba obaviti.

"Imali smo problema i više nego što smo očekivali, ali smo uspeli da nalazimo rešenja i u tim okolnostima. Tek u 14. meču smo prvi put bili kompletni, što ne znači i da smo bili skroz spremni. Više nema prostora za te priče. Kompletni smo i čeka nas prvi meč polufinala sa Megom".

Ova, kao i sve ostale utakmice polufinala plej-ofa, počinje u 21 čas.

Crveno-beli su pozvali navijače da dođu u što većem broju, kako bi pružili podršku prvom timu i pozdravili kadete i juniore, koji su osvojili titule prvaka Srbije.

Druga polufinalna plej-of serija počinje u sredu, a sastaju se Partizan i FMP.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC