• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cibona "naoštrena" za Zvezdu: Spemamo im nešto

Autor mondo.rs

"Nemamo šta da izgubimo, jer igramo protiv najbolje ekipe ABA lige, a sve što tražim od svojih igrača je maksimum na terenu", poručio trener Zagrepčana

 Cibona Crvena zvezda ABA liga najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda imaće ozbiljan izazov u 12. kolu ABA lige. Očekuje je gostovanje Ciboni, koja im je na startu ovogodišnjeg takmičenja u regionalnom takmičenju pružila dobar otpor u Beogradu (68:78).

Zagrepčani znaju da su crveno-beli, jedini tim koji ove sezone nema nijedan poraz u ABA ligi, favoriti na subotnjem meču, ali tvrde da će učiniti sve kako bi iznenadili goste.

''Jako dobro smo odigrali polusezonu i automatski ova utakmica sa Crvenom zvezdom dolazi kao nagrada. Nemamo šta da izgubimo jer igramo sa ekipom koja je ubedljivo broj 1 u ABA ligi, bez poraza. Bez obzira što smo mi u toj prvoj utakmici iznenadili i teško su nas dobili, mislim da smo jedna od retkih ekipa koja je as njima u prvom delu sezone igrala otvorenu utakmicu", rekao je trener Cibone Ivan Velić.

On je rekao da je njegov tim motivisan i da će rasterećeno ući u duelu sa Zvezdom.

"Nešto im spremamo i videćemo hoće li to upaliti, nemamo nikakav imperativ, nadam se da će dvorana biti dosta popunjena i da ćemo odigrati dobru utakmicu. Rekao sam i protiv Budućnosti da tražim od igrača da daju svoj maksimum pa ćemo videti hoće li to biti dovoljno. To isto ću tražiti i sa Zvezdom ali ne zavisi sve od nas. Možemo mi da odigramo na visokom nivou, pa opet izgubimo utakmicu, jer je to ipak evroligaška ekipa, ali ako budemo dobri i raspoloženi sve je moguće", naveo je strategy hrvatske ekipe.

Centar Cibone Krešimir Ljubičić kaže da duel sa Zvezdom očekuju u dobroj seriji.

''Prvo kolo drugog kruga ABA lige dolazi nam nakon pet pobeda u nizu, u dobrom smo ritmu. Oni su trenutno najbolja ekipa u ligi, što dokazuje skor od 11-0, ali mi ćemo učiniti sve da pokušamo da ih iznenadimo. U Utakmicu ćemo ući maksimalno koncentrisano pokušati da sprovedemo u delo sve trenerove zamisli, da usrećimo naše navijače i svima ulepšamo Božić!", naveo je Ljubičić.

Cibona je u dosadašnjem delu sezone ostvarila skor 5-6.

Duel Cibona - Crvena zvezda igra se u subotu od 17 časova u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu.

Parovi 12. kola ABA lige (svi prenosi na TV Arena sport)

u petak

Zadar - FMP 20.00

u subotu

Cibona - Zvezda 17.00
Partizan - Cedevita 19.00
Mega - Igokea 21.00

u nedelju

Mornar - Olimpija 17.00

u ponedeljak

Krka - Budućnost 18.00

Tabela: Zvezda 11-0, Budućnost 8-3, Cedevita 7-4, Mega 7-4, Partizan 6-5, Cibona 5-6, FMP 4-7, Zadar 4-7, Olimpija 4-7, Igokea 4-7, Mornar 3-8, Krka 3-8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC