• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić: Igra iz Zagreba recept za naredne mečeve

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde posle uspešno obavljenog posla protiv Cibone, kaže da će ekipa imati dovoljno vremena da se osveži pred nove velike izazove koji slede u ABA ligi i Evrokupu

 Lazić: Igra iz Zagreba recept za naredne mečeve Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobednički niz, pošto su savladali Cibonu na gostovanju u Zagrebu (76:54) i zadržali stopostotan učinak u ABA ligi.

Crveno-belima to je bio 12. trijumf u nizu.

"Zaslužena i ubedljiva pobeda, ali smo veliki posao odradili već pripremom za tu utakmicu. Kasnije smo sve sproveli u delo na terenu, gde smo insistirali na stvarima koje nam donose prednost i uspeli da neutrališemo njihove šutere i igrače koji insistiraju na brzoj igri. Odigrali smo dobru odbranu u Zagrebu, i to je recept kako treba da igramo u narednim mečevima koji nas očekuju", poručio je Branko Lazić.

Crveno-bele već narednog vikenda očekuje još jedna teška utakmica, duel protiv Budućnosti u Beogradu, a odmah posle proslave Nove godine i početak Top 16 faze Evrokupa.

"Imamo sada dovoljno vremena koje provodimo u Beogradu da treniramo, saniramo manje povrede, osvežimo se, jer nas čekaju nove utakmice i druga faza Evrokupa", naveo je Lazić.

I Nemanja Nenadić zadovoljan je kako je Zvezda odradila posao u Zagrebu.

"Odigrali smo dobru utakmicu, trener i stručni štab su nam do tančina ukazali  na sve što smo mogli da očekujemo od dobre ekipe koja je bila i u dobroj seriji, i oibrom momentu nakon pobede prošlog vikenda. Uspeli smo sve to dobro da sprovedemo na terenu, zaustavili smo im najjače oružje, šut za tri poena i tranziciju. Generalno, znali smo šta nas očekuje i spremno smo dočekali meč. Narednu utakmicu igramo  narednog vikenda i imaćemo dovoljno vremena da dobro treniramo i osvežimo se do tada", poručio je prvotimac crveno-belih.

Budućnost gostuje Zvezdi u nedelju, 30. decembra od 19 sati u 13. kolu ABA lige, a onda 2. januara u dvoranu Aleksandar Nikolić stiže ekipa Limoža u prvom meču Top 16 faze Evrokupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC