• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo pobedio u Evrokupu posle 12 godina

Autor mondo.rs

Ekipa Saše Đorđevića savladala Makabi Rišon i sačuvala maksimalan učinak u grupi A.

 Teo pobedio u Evrokupu posle 12 godina: "Srpska" Bolonja rutinski za 2 od 2 Izvor: MN PRESS, MASSIMO CERETTI/CIAMILLO - CASTORIA

Miloš Teodosić se vratio nastupanju u Evrokupu posle punih 12 godina! Srpski plejmejker je debitovao za Virtus Bolonju u tom takmičenju u pobedi protiv Makabi Rišona, a zapaženu partiju imao je nekadašnji reprezentativac Srbije Stefan Marković.

VIRTUS BOLONJA - MAKABI RIŠON 96:77 (24:18, 21:22, 26:19, 25:18)

Virtus je u Bolonji bez većih problema savladao izraelski tim i tako zabeležio i drugi trijumf u Evrokupu u isto toliko odigranih mečeva. Meč je rezultatski bio prelomljen u trećoj četvrtini, kada je postalo jasno da gosti neće moći da izdrže ritam koji je nametnula ekipa Saše Đorđevića.

Prvu četvrtinu Bolonja nije otvorila na idealan način, ali su već do kraja te deonice uspeli da steknu šest poena prednosti. Ekipa Rišona se dobro držala u narednih 10 minuta, pre svega na krilima Džordana Svinga i Aleksa Hamiltona, ali je onda Bolonja "dodala gas" u nastavku i njihova prednost je samo nastavila da raste do kraja utakmice.

Teodosić je u timu Bolonje ubacio 11 poena za 24 minuta na terenu u svom prvom meču u Evrokupu još od sezone 2006/07, kada je kreirao igru svog matičnog kluba, FMP Železnika. On je trojke šutirao 3/8, a zabeležio je i četiri asistencije.

Najefikasniji u timu Bolonje bio je Frenk Gejns sa 21 poenom, a odličnu partiju je pružio i Stefan Marković. On je postigao 15 poena, uz 6/9 šut iz igre. Naš mladi košarkaš Stefan Nikolić proveo je samo 32 sekunde na terenu, u samom finišu utakmice.

U timu Makabi Rišona najviše poena su postigli Hamilton sa 18 i Džordan sa 17, dok je Daril Monro ubacio 14.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC